Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NUXE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NUXE

Nuxe
Nuxe är ett franskt hudvårdsmärke som i Frankrike säljs på alla apotek. Nuxe är ett hudvård- och skönhetsmärke som fokuserar på naturlighet och en hållbar konsumtion och som verkligen fokuserar på bra ingredienser för att skapa exklusiv hudvård som gör det till en upplevelse att använda en Nuxe produkt. Namnet Nuxe är en blandning av ordet nature och det franska ordet för lyx: Luxe. Nuxe har i över 25 år skapat härliga hudvårdsprodukter med naturliga ingredienser som doftar fantastiskt och gör huden mjuk och välvårdad.

I vårt urval av populära hudvårdsserier från Nuxe hittar du bl.a. Nuxe Reve de Miel som är inspirerad av honung och dess goda verkan på kroppen och som kan användas till alla hudtyper. I Nuxe Reve de Miel serien hittar du bl.a. Reve de Miel Hand & Nail Cream, Reve de Miel Lip Moisturizing Stick och Nuxe Reve de Miel Face Cream. Reve de Miel serien är speciellt anpassad till mycket torr och känslig hud och funderar mjukgörande på huden.

Bland Nuxe hudvårdsprodukter hittar du allt ifrån ansiktscreme, anti-age rynkcreme, rengöringsgel, handcreme, läppbalsam, nattcreme till fotcreme. Nuxe produkterna har blivit ett välkänt märke över hela världen, och är speciellt kända för deras fokus på en hållbar konsumtion och med en Nuxe produkt kan du tydligt märka den expertis och exklusivitet som ligger bakom framställning och val av de naturliga ingredienserna.

Bland de mest populära Nuxe produkterna och krämerna hittar du bl.a. Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil som är en härlig olja till ansikte och kropp som snabbt tränger in i huden och ger fukt och lämnar huden med en vacker lyster och en frisk glöd. Nuxe kropsolja är en riktig exklusiv produkt som är perfekt till dig som önskar lite extra njutning till dig själv och din hud. Även Nuxe Creme Fraiche 24 Hr Soothing & Moisturizing Cream är en bra creme till ansiktet, som ser till att din hud får den mest effektiva fukt boosten.

Nuxe hudvård, krämer, olja, handkräm, nattkräm fotcreme, presentask eller rengöringsgel kommer i en fin inpackning som ser fin ut på badrumshyllan, och samtidigt utstrålar exklusivitet och innehåller de bästa ingredienserna för din hud.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.