Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NEW YORK PROFESSIONAL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NEW YORK PROFESSIONAL

New York Professional

Med New York Professional får du hårvård till ett fantastiskt pris. New York Professional tar hand om vanliga hårproblem, hår som är matt och som behöver en uppfriskning. Med både shampoo och conditioner i sortimentet är hårprodukterna lämpliga för vardagsbruk och ser till att ditt hår får en fin och professionell finish. Med andra ord kommer du att vara helt redo att använda New York Professionals för att ta hand om ditt hår.

Hårvård från New York Professional

New York Professionals Anti Frizz-serie innehåller vårdande E-vitamin och B5-vitamin som ger ditt ett slätt och silkeslent hår som känns helt fantastiskt. New York Professional Anti-Frizz Shampoo rengör ditt hår lätt och skonsamt. Använd därefter New York Professional Anti Frizz Conditioner för djupgående hårvård. Det mjukgör ditt hår och underlättar utredningen utan att mista fler hårstrån. Ditt hår kommer att se välvårdat och friskt ut och kommer att vara lättare att styla med New York Professionals Anti Frizz-serie.

New York Professional Colour Radiance-serie lämpar sig för dig med färgat hår eller med en naturlig hårfärg som behöver en uppfriskning. New York Professional Colour Radiance Shampoo rengör ditt hår och framhäver din hårfärg med hjälp av E-vitamin, vilket gör att det ser skinande och välbalanserat ut. Använd därefter New York Professional Colour Radiance Conditioner för fulländad hårvård. Balsamet innehåller UV-filter som skyddar ditt hår och agerar som en shine-booster som ger ditt hår extra glans. New York Professional Colour Radiance Balsam underhåller din hårfärg, vilket förlänger din hårfärg och håret blir mer kontrollerbart och lättare att styla.

New York Professional kommer i ett praktiskt emballage som ger dig möjlighet att pumpa precis den mängd schampo och balsam som du behöver. På detta sätt får du dryga produkter och du får ännu mer för pengarna. Prova den nya generationen av hårvård från New York Professional och få det hår du drömmer om.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.