Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MOSQUITO KILLER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MOSQUITO KILLER

Mosquito Killer

Mosquito Killer är ett typexempel på en sådan produkt som kan rädda en hel sommar. Det ska vara ren njutning när sommaren äntligen kommit, och vi börjat flytta ut i värmen både dag- och kvällstid, men hur många gånger har inte myggen kommit och förstört annars härliga sommarupplevelser? Mosquito Killer är en serie olika myggmedel som säljs på apotek över hela Europa, men som nu för första gången kommer till Sverige. Egentligen är Mosquito Killer ett missledande namn, för myggen vil inte ens komma i närheten av dig när du använder något av märkets olika myggmedel. Här på sidan hittar du billigt myggmedel från Mosquito Killer som kan rädda din sommar eller solsemester.

Myggmedel från Mosquito Killer

Mosquito Killer har olika typer av myggmedel, både med förebyggande och behandlande syfte. Om du från början varit noggrann med myggmedel slipper du myggbetten, men om det redan är försent har Mosquito Killer olika produkter för lindring av klådan. Prova t.ex. Mosquito Killers härliga gel som är direkt lindrande och ger en lugnande, kylande känsla på myggbettet samtidigt som den motverkar att du blir ytterligare myggbiten.

Bra myggspray från Mosquito Killer

Du bör dock alltid spraya på Mosquito Killers myggspray innan du ger dig ut på dina sommaräventyr, för att förebygga att dessa myggbett uppkommer från början. Med en bra myggspray vill myggorna nämligen inte komma nära dig från första början. Utöver den irriterande klådan kan myggbett leda till betydligt allvarligare följder såsom bakterieinfektioner, TBE och borrelia. Därför kan det rentav vara viktigt att förebygga myggbett, och med en bra myggspray från Mosquito Killer kan du känna dig säker.

Köp myggstift billigt från Mosquito Killer

Om du vill köpa myggstift billigt är Mosquito Killer ett väldigt bra val. Mosquito Killers myggstift är en 2-i-1-produkt som både lindrar klådan från myggbett, och fungerar avskräckande för myggor att ge nya bett. Olika former av myggmedel, såsom myggstift, är ofta ganska dyra. Köp myggstift billigt från Mosquito Killer och lägg dina pengar på sommarens alla nöjen istället!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.