KATT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KATT

Om du vill skämma bort din katt med delikatesser som ingen katt kan motstå, ta då en titt på vårt urval av kattmat och kattgodis. Vi har samlat några favoriter här på sidan som våra små pälsvänner skulle älska att sätta tänderna i.

GODBITAR FÖR KATTER FRÅN DREAMIES

På den här sidan kan du hitta flera utsökta treats till din katt från välkända märken, såsom varumärket Dreamies. Dreamies finns i olika smaker som din katt utan tvekan kommer att uppskatta. Låt din katt prova smaker som kyckling och anka, kyckling, nötkött eller lax. Godbitarna har en perfekt tuggstorlek för en katt. Skaka påsen från Dreamies framför din katt och se hur din katt glädjeskuttar emot dig.

BILLIGT KATTFODER FRÅN SHEBA

Här på Luxplus kan du naturligtvis också få vanlig kattmat till din lilla kattvän. Prova till exempel de lyxiga varianterna från varumärket Sheba, som har tagit fram ett flera utsökta måltider för din katt. Kattematen är sammansatt av olika smaker, såser och konsistenser som din katt bara inte kan få nog av. När du köper produkter till din katt från Sheba kan du vara säker på att du får både kvalitet och något som är hållbart producerat. Hela 83 % av Shebas produkter som innehåller fisk är MSC-certifierade. Sheba vill nämligen vara med och skydda det marina ekosystemet och minska påfrestningarna på växter och djur i havet. Därför kan du hjälpa till att minska det mänskliga klimatavtrycket på världens hav om du köper produkter från Sheba.

UNDGÅ ATT DIN KATT FÅR FÄSTINGAR

Om du har en katt som kan röra sig fritt ute i naturen, har du antagligen hittat en och annan fästing i din katts päls. Fästingar bör alltid tas bort från både människor och djur så fort de hittas, eftersom de kan ge sjukdomar som inte sällan behöver medicineras. För att minska risken att din katt åker på en av dessa sjukdomar som ett fästingbett kan förorsaka, kan du enkelt ta bort de små insekterna med ett fästingsborttagningsmedel. Dessa medel gör det enkelt att avlägsna fästingarna efter att de har applicerats. Det är viktigt att följa bruksanvisningen noggrant första gången du använder ett sådant medel.

Hitta kattmat och andra djurtillbehör till strålande priser här på Luxplus.