HUND

Hitta fler produkter
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HUND

Om du vill skämma bort din hund med ett hav av närande och välsmakande produkter, släng då ett öga på vårt utbud av hundmat och hundtillbehör. När man har hund krävs det som oftast att man har ett ganska stort antal produkter hemma för att upprätthålla hundens hygien och välmående. Vi på Luxplus vill vi göra det enklare för alla hundägare, vilket är varför vi erbjuder ett stort urval av produkter som gör både ditt och din hunds liv lättare.

GODBITAR TILL HUNDEN FRÅN PEDIGREE

Om du vill lära din hund ett trick kan det vara bra att ha en liten godbit nära till hands att belöna din hund med. Vi rekommenderar att du har en av Pedigrees godbitar när till hands. Prova till exempel Markies från Pedigree som innehåller en utsökt blandning av kött. Godbitarna innehåller också vitaminer, mineraler och omega-3 som är bra för din hunds hälsa. Förutom de utsökta godbitarna hittar du naturligtvis också vanlig hundmat här på webbplatsen.

PEDIGREE DENTASTIX FÖR HUNDAR

Hundar kan dra stor nytta av tuggben eftersom deras tänder och tandkött behöver tugga för att bli av med plack och andra munbesvär. Pedigree Dentastix kan avnjutas av både små och stora hundar. Förutom den rengörande effekten som tuggbenet har på hundens tänder, fungerar tuggbenet också som en treat för din hund.

LOPPSCHAMPON FÖR HUNDAR

Om din hund har loppor i pälsen, kan du även hitta schampo här på Luxplus som kommer att lösa problemet. Schampot avlägsnar effektivt loppor utan att ha en skarp doft som kan besvära din hund. Utöver det effektiva loppschampot hittar du också vanligt hundschampo som håller din hunds päls ren och frisk.

BILLIGA HUNDPÅSAR

Här på Luxplus hittar du, förutom ovanstående hundtillbehör, hundpåsar till mycket låga priser. På så vis slipper du kasta onödiga pengar i soptunnan.

Se vårt sortiment av hundtillbehör här på Luxplus och få riktigt mycket för pengarna.