Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

Glöm inte det här på skidsemestern

Glöm inte det här på skidsemestern

Så är det dags för skidsemester! Snön har kommit och de vita backarna är täckta av pudersnö som bara väntar på dig. Men har du kommit ihåg att packa allt till skidresan? Vi har massor av tips och idéer till skidsemestern. Hitta ett stort urval produkter som är oumbärliga på din skidsemester här. Har du till exempel kommit ihåg att packa ner en bra solkräm till skidsemestern? Solens skadliga strålar förstärks av den vita och gnistrande snön, och därför är det viktigt att smörja in sig i solskyddsfaktor innan du ska ut och åka skidor. Har du behov av extra solskydd ute i pisterna kan du med fördel använda ett extra starkt solskyddsstift som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar från solen. Smörj in rikligt med solcreme på de mest utsatta ställena såsom kinder, näsa och läppar innan du sticker ut med skidorna, och undvik att bränna dig i solen på din skidsemester. Här på sidan hittar du de bästa idéerna och produkterna att ta med på skidsemestern till dig och din familj. Bland produkterna som vi rekommenderar till skidsemestern och som är perfekta till en vecka på skidor hittar du bland annat solkräm och härunder både sunblock och aftersun, snacks, vattenfast mascara så makeupen håller även när det snöar och blåser. Därtill brun utan sol-produkter så din kropp är läckert brun när du ska på after skiparty, schampo i en praktisk resestorlek som är enkel att ha med i väskan, en bra deo som kan hålla dig torr när du åker nedför pisterna. Med hänsyn till snacks är det en bra idé att ha med något uppiggande och sött i ryggsäcken både till dig själv och barnen när ni är ute i kylan. När man åker skidor har man behov av extra energi under dagen, och några goda, sunda bars, choklad eller andra former av snacks, kan verkligen göra underverk när blodsockret dippar och man börjar bli trött. Gör din skidsemester helt perfekt genom att undvika att köra energin i botten ute i kylan. Listan över de mest nödvändiga produkterna ligger ovanför. Låt dig inspireras och få bra idéer till vad du bara måste ha med i väskan. Vi har valt ut de viktigaste sakerna till skidsemestern här.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.