Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
no makeup makeup

TREND: NO MAKEUP MAKEUP LOOK

Av CAMILLA KLARSKOV, SKÖNHETSEXPERT
Lär dig de enklaste, snabbaste och lyxigaste no-makeup-looksen. Perfekt för dig som gärna vill ha en naturlig look.

När pandemin tågade fram på riktigt var det många som plötsligt fann sig själva iförda mjukiskläder med tovigt hår och oborstade tänder. Även om det kan vara skönt att lägga vardagsbestyren åt sidan för en stund saknar man snart de vanliga rutinerna, t.ex. att applicera mascaran på morgonkvisten innan man beger sig till jobbet.

Idag vill vi därför lyfta fram tre produkter som kan fräscha upp din look och boosta ditt självförtroende inom loppet av ett fåtal minuter. De enklaste, snabbaste och lyxigaste no-makeup-looksen. Perfekt för dig som gärna vill ha en naturlig look - under lockdown såväl som i den normala vardagen, som kommer allt närmare.

NATURLIGA RESULTAT MED VÅRDANDE MINERALFOUNDATION FRÅN YOUNGBLOOD

Sund, enhetlig och naturlig hud med massor av glöd som inte ser fake ut? Om detta klingar rätt i dina öron, då är mineralsmink helt rätt för dig! Vi kan lova att det är praktiskt taget omöjligt att hitta en foundation som lämnar ett så naturligt resultat som en mineralbaserad foundation. En minrealfoundation består av superfina mineraler som ger en naturlig, lätt och glödande finish. De innehåller inga ingredienser som kan täppa till porerna och framkalla irritation. Istället tillåts huden andas.

Bland de många varumärkena som har lanserat mineralprodukter kan man säga att Youngbloods urval är marknadens heliga gral. Här hittar du flera olika typer av mineralfoundations (både lös och fast puderfoundation samt den mer traditionella, flytande varianten) samt ett stort urval av olika nyanser och undertoner. På så sätt har du möjlighet att välja helt rätt produkt för just dig och dina behov. Här har vi använt Youngbloods mest sålda foundation, Natural Loose Mineral Foundation, som enkelt kan appliceras med en borste. Den fungerar som en concealer, foundation och puder allt-i-ett.

DEN MEST HYPADE ROUGEN FRÅN PHYSICIANS FORMULA

När man har varit mer eller mindre isolerad under en längre tid kan man känna sig lite smått dränerad på energi - och man kan även se ut lite som man känner sig. I sådana situationer kan man med fördela använda sig av en bra rouge för att liva upp ansiktet. Physicians Formula har gjort sig kända som en av de mest prisvärda “drugstore-varumärkena”. Varumärkets Murumuru Butter Blush har i det närmaste uppnått kultstatus - och detta är definitivt inte utan anledning. Rougen, som finns i en uppsjö olika nyanser, är perfekt pigmenterad och lägger sig lätt på dina kinder. Att skapa en piggare look blir knappast enklare!

DEN SNABBA VÄGEN TILL NATURLIGA OCH DEFINIERADE ÖGONBRYN MED BENEFIT

Det finns en anledning till att snyggt definierade ögonbryn har blivit en av årtiondets största skönhetstrender. Dina ögonbryn har nämligen en unik förmåga att rama in och definiera ditt ansikte. Ett par välformade, snygga ögonbryn kan verkligen “make or brake” ens look. Just därför är fylliga och definierade ögonbryn en prioritet bland många skönhetsentusiaster - även när det kommer till en s.k. “No-Makeup” makeup look.

Benefit erbjuder några av marknadens bästa ögonbrynsprodukter. I utbudet finner du allt från ögonbrynnspennor till ögonbrynsgels, däribland Gimme Brow Volumizing Fiber Gel som är en fenomenal allt-i-ett-produkt. Gelen innehåller färgade pigment som omsluter varje hårstrå samtidigt som gelen hjälper att forma dina bryn. På så vis kan du enkelt skapa mörkare och mer definierade ögonbryn som håller sig snygga hela dagen.

Välkommen till Luxplus