Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
youngblood, youngblood Mineral In The Mist, mineralsmink, mineralmakeup

Test: Youngblood Mineral Cosmetics

Av Lonni Sandbjerg
Vi testar några av toppfavoriterna från makeupmärket Youngblood för att se om de verkligen lever upp till deras goda rykte. Få resultatet här!

Den här gången har jag fått lov att se närmre på produkter från Youngblood. Jag har testat deras pressade mineralfoundation, creme blush, en powder blush med pärlemor och deras Minerals in the Mist fuktspray.


Mist med dubbel verkan

Youngbloods Minerals in the Mist - Refresh är en effektiv fuktspray som är perfekt att använda innan du tar på din dagcreme. Sprayen hjälper dig med att “låsa” fukten i huden. Mitt första intryck då jag sprayade var: Mums, en sån fantastisk doft av mandarin. Otroligt läckert frisk och inte för söt. Sprayen ger dig snabbt en känsla av en välfuktad hud och den smarta sprayfunktionen gör den enkel att fördela över hela ansiktet.

Det bästa med denna fuktspray är att den erbjuder flera möjligheter. Den kan nämligen utöver att hålla din ansiktshud frisk och smidig under makeupen, också hjälpa dig med att sätta din foundation på plats så den håller längre! Dubbel lycka = win-win! 

Jag kunde faktiskt märka en skillnad på min dagsmakeup. Min foundation blev knappt så torr på huden som den brukar efter en lång dag och min hud kändes härligt mjuk då jag tog bort min makeup på kvällen. Thumbs up!Pressed minerals from heaven

Youngblood Pressed Mineral Foundation är en av de mest populära puderfoundations på marknaden. Och nu förstår jag varför! Den är verkligen läcker!


Bra förpackning 

När du köper Youngbloods Pressed Mineral Foundation kommer den i en smart kompakt storlek med magnetisk stängningsfunktion. “Asken” håller verkligen tätt och ser till att du inte får puder i hela väskan. 

Foundation-asken ser också till att pudret inte förstörs på något sätt, den skyddar mot kontaminering och så att pudret inte går i bitar. Meganice. Förpackningen har inte den där plastkänslan vilket också bidrar till ett lite mer exklusivt intryck. Som makeupartist ÄLSKAR jag när det är tänkt lite mer kring detaljerna på en makeupprodukt!

Inuti är det en liten spegel och en makeupsvamp som du kan använda till att friska upp din makeup med när du är ute i farten, på jobb, gym eller fest. Jag rekommenderar att du enbart använder svampen till de ställen du vill ha extra coverage på, och annars använder en pensel att tona ut pudret med i resten av ansiktet. Så säkrar du en mer naturlig och jämn yta, plus att ens egna makeuppenslar och svampar generellt är bättre än de som följer med makeupprodukterna.


Bra innehåll

Som förväntat har Youngblood producerat en läcker produkt med en silkestextur som glider på enkelt. Pudret har en lätt känsla när den kommer på huden, och man känner tydligt att huden kan andas igenom. 

Samtidigt är pudret rätt drygt och det ska inte mycket till för att ge en superbra täckning. Jag förstår gott varför Youngblood Mineral Foundation är en favorit hos så många skandinaviska tjejer. Jag är ett fan!


Luminous Creme Blush -  Pink Cashmere

En liten, rund peace of heaven. Denna creme blush ger otroligt mycket färg. Den är enormt pigmenterad och kommer kunna hålla riktigt länge även om du använder den dagligen. 

Jag använde ett ringfinger till att varsamt applicera med. Rougen ger dig en fin lyster, likt den hos unga tjejer, och som alltid är attraktivt. Den ser omedelbart väldigt rosa ut, men den är väldigt naturlig och närmast persikofärgad när den kommer på huden. 

Jag rekommenderar att använda denna blush som det sista steget i din makeuprutin så du inte ödelägger färgen på den med ditt finishingpuder. Creme blushen är också välägnad till en lite äldre publik som har smile-rynkor och fina linjer, då den på ett effektivt sätt undgår att framhäva dessa.


Crushed Mineral Blush - Coral Reef

Denna mineral powder blush innehåller en del pärlemor och kan användas på egen hand eller som en form av highlighter ovanpå din sedvanliga rouge för att ge mer glam över din look. Förpackningen är designad så smart att det är små hål på toppen så du inte får för mycket av produkten på en gång och därmed spiller en massa. Dock tycker jag att det är väl många hål, så därför valde jag att bara klippa bort en liten del av den skyddande plasten. Man behöver nämligen inte använda så mycket av blushen för att se den. Bara ett tips. :)

Powder blushen är, som mineralmakeup ofta är, superenkel att arbeta in i huden och den ger ett snyggt naturligt resultat. Till en makeuplook som bara har lite extra wauw-effekt!


Slutsats

Youngblood lever fullständigt upp till mina förväntningar. Som makeupartist har jag i åratal stött på detta märke, och jag blir alltid överraskad över hur enkel mineralmakeup är att arbeta med och hur lätt det är att skapa en vacker makeup med få produkter.

Youngblood är därför även perfekt till en daglig vardagsmakeup, där du inte orkar använda 20 olika produkter och lägga en evighet framför spegeln.

Välkommen till Luxplus