Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
ögonfransserum

TEST: ÖGONFRANSSERUM I OLIKA PRISKLASSER

Av Camilla Klarskov, skönhetsexpert
Vi har testat tre fantastiska ögonfransserum i tre olika prisklasser, som alla ger ett fantastiskt resultat! Läs om dem här och se vårt stora urval.

Trots att det sällan finns med på årets önskelista, är det få kvinnor som inte önskar sig långa, vackra fransar utan att behöva använda sig av mascara eller extensions. Som tur är har tekniken och forskningen gjort enorma framsteg, så snygga fransar är idag inte längre bort än ett bra ögonfransserum! Men hur hittar man rätt produkt i en djungel av ögonfransserum där nya produkter och varumärken dyker upp hela tiden? Vi guidar dig här genom att utvärdera tre ögonfransserum i tre olika prisklasser, som alla ger ett fantastiskt resultat!

THE HOLY GRAIL AV ALLA ÖGONFRANSSERUM: M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM

Om du redan känner till de mest populära fransserumen, har du säkert stött på denna favorit från M2. Det är definitivt inte utan anledning att just detta serum har blivit ett av de allra populäraste serumen - detta kan de tusentals kvinnor som har upplevt en drastisk förändring av ögonfransarna efter att ha använt M2 gå i god för. Produktens aktiva formula stimulerar hårstrånas tillväxt, så att fransarna blir både längre och starkare. Dina fransar blir på så vis betydligt mer definierade och voluminösa. Detta är verkligen ett serum som kan förverkliga alla dina fransdrömmar! Med tanke på vilka fantastiska resultat man kan åstadkomma med M2-serumet, är det heller inte särskilt förvånande att produkten ligger i den övre prisklassen. Vi tycker dock att produkten är värd varenda krona!

Om budgeten inte räcker till detta ögonfransserum, kan du med fördel läsa vidare här.

MASSA AV PRODUKTER TILL ÖVERKOMLIGA PRISER: XLASH PRO EYELASH SERUM

På XLASH har man klurat ut hur man skapar ett ögonfransserum som ger fantastiska resultat, precis som M2, men till mer överkomliga priser. För 449,95 kronor får du 6 ml serum som stimulerar fransarnas cellförnyelse, så att fransarna blir tätare och starkare. Du har därmed både tillräckligt med serum för att uppnå full effekt (serumet ska användas kontinuerligt i cirka 2 månader) och för att bibehålla resultaten efteråt.

DET BÄSTA BUDGETSERUMET:  EVELINE REVELASH CONCENTRATED EYELASH GROWTH SERUM

Vem har sagt att snygga fransar bara är för dem med tjocka plånböcker? Inte Eveline i alla fall! De har nämligen lyckats utveckla ett fransserum som med sin imponerande ingredienslista ger dig längre, fylligare och snyggare fransar. För bara några kronor mer än vad din dagliga latte kostar, får du 3 ml fransserum som, precis som sina dyrare konkurrenter, ser till att dina fransar blir förföriskt långa och starka!

Välkommen till Luxplus