Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

Eveline SNART PÅ LAGER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EVELINE

Eveline

Eveline Cosmetics grundades 1983 och är ett prisbelönt kosmetikvarumärke med ursprung i Polen som har 29 års erfarenhet på skönhetsmarknaden i över 70 länder. Eveline är en av Polens kosmetikjättar och erbjuder ett stort utbud av smink- och kroppsvårdsprodukter. Deras huvudsakliga värderingar är: Innovation, bra förpackningsdesign, en balanserad pris-kvalitet egenskap och snabb anpassning till nya trender.


Eveline Cosmetics har en stark kvalitetspolicy. Det innebär att kvaliteten på deras produkter alltid verifieras på förhand, där kvaliteten på produkterna ställs mot de kvalitetskrav hos de länder Eveline exporterar till. Därför kan du vara säker på att produkterna från Eveline möter de förväntningar vi har på skönhetsprodukter i skandinavien.


EVELINE COSMETICS MASCARA

När det kommer till mascara idag, är det väldigt viktigt att de medför den lilla extra egenskapen som gör de unika. Eveline:s mascaror erbjuder ett antal eftertraktade attribut, såsom vattenfasthet, lång hållbarhet, klibbfrihet, en fyllig volym och långa fransar. Eveline erbjuder alltså mascaror som fyller alla möjliga önskemål. Så om du känner att din mascarasamling saknar en eller flera viktiga funktioner kan du alltid hitta något som passar dig bland Eveline Cosmetic:s mascaror!


MER ÄN BARA SKÖNHET

Hemligheten till en vacker makeup ligger i en välvårdad hud. Eveline Cosmetics är ett varumärke som har stort fokus på smink, men även kropp- och hudvårdsprodukter. Produkterna från Eveline är framtagna för alla åldrar och är packade med vitaminer och andra högteknologiska ingredienser som säkerställer ett bra resultat. På Luxplus kan du hitta ett brett sortiment från Eveline som erbjuder dig en högkvalitativ hudvård du kommer känna dig nöjd med.


EVELINE COSMETICS BILLIGT

Bra smink och hudvård skall inte komma till oförnuftiga priser. Med våra prisnivåer här på Luxplus får du erbjudanden du helt enkelt inte kan tacka nej till. Dessutom hänger alla produkter från Eveline med i pågående trender, så du kan vara säker på att ditt Eveline smink är modernt och vackert! Ta del av Eveline Cosmetic:s stora och läckra utbud av smink- och hudvårdsprodukter, med förpackningar i världsklass.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.