Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

Eveline SNART PÅ LAGER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EVELINE

Eveline

Eveline Cosmetics grundades 1983 och är ett prisbelönt kosmetikvarumärke med ursprung i Polen. Varumärket har 29 års erfarenhet i skönhetsbranschen och finns idag i över 70 länder. Eveline är en av Polens kosmetikjättar och erbjuder ett stort utbud av smink- och hudvårdsprodukter. Deras huvudsakliga värderingar är: Innovation, smart förpackningsdesign, en väl avvägd relation mellan pris och funktion samt snabb anpassning till nya trender.


Eveline Cosmetics har en stark kvalitetspolicy. Det innebär att kvaliteten på deras produkter alltid kontrolleras på förhand. Detta innebär att kvaliteten på produkterna ställs mot de kvalitetskrav som finns i de länder Eveline exporterar till. Därför kan du vara säker på att produkterna från Eveline möter de förväntningar vi har på skönhetsprodukter i skandinavien.


EVELINE COSMETICS MASCARA

När det kommer till mascara idag, är det väldigt viktigt att de har den lilla extra egenskapen som gör dem unika. Eveline:s mascaror erbjuder flera eftertraktade attribut, såsom vattenfasthet, lång hållbarhet, klibbfrihet, en fyllig volym och långa fransar. Eveline erbjuder alltså mascaror som fyller andra önskemål. Så om du känner att din mascarasamling saknar en eller flera viktiga funktioner kan du alltid hitta något som passar dig bland Eveline Cosmetics mascaror!


FÅ VÄLVÅRDAD HUD MED EVELINES PRODUKTER

Hemligheten bakom en vacker sminkning ligger i en välvårdad hud. Eveline Cosmetics är ett varumärke som har stort fokus på smink, men även hudvårdsprodukter. Produkterna från Eveline är framtagna för alla åldrar. De är även fullproppade med vitaminer och andra högteknologiska ingredienser som säkerställer ett bra resultat. På Luxplus kan du hitta ett brett sortiment från Eveline med högkvalitativ hudvård.


BILLIGT SMINK FRÅN EVELINE COSMETICS

Bra smink och hudvård behöver nödvändigtvis inte ha skyhöga priser. Med våra prisnivåer här på Luxplus får du erbjudanden som du helt enkelt inte kan tacka nej till. Dessutom hänger alla produkter från Eveline med i pågående trender, så du kan vara säker på att ditt Eveline smink är up to datet! Ta del av Eveline Cosmetics stora och mångsidiga utbud av smink- och hudvårdsprodukter med förpackningar i världsklass.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus