Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Vitaminer till hår och naglar

Hårvitaminer - stärk hud och naglar

Av blogger Camilla Vingaard
Gummibjörnar fyllda med vitaminer till hår, hud och naglar är populärare än någonsin. Danska Beauty Bear är med på tåget – läs mer här!

Några säger att det är bluff och båg, men godisbjörnar sprängfyllda med vitaminer är verkligen bra! De är beviset på att den gamla devisen “vill man vara fin får man lida pin” är förlegad. Det danska företaget Beauty Bear skämmer bort oss med vitaminer för hud, hår, naglar och, sist men inte minst, en bättre bränna som håller längre. Vi förutspår att detta blir en av sommarens storsäljare! Men vilka av dessa vitaminspäckade godisbjörnar ska du välja, varför ska du välja just Beauty Bear och smakar de överhuvudtaget gott? Få svaren här!


Vitaminer till naglar från Beauty Bear

Har du, som jag, tunna och lite sköra naglar? Då kommer du älska dessa gröna björnar. I dessa godisbjörnar hittar du vitaminer såsom selen, B12, B6 och zink som alla hjälper till att underhålla och stärka naglarna. Färgämnet i vitaminbjörnarna är naturliga fruktfibrer, och de innehåller inte gelatin.

Smakar de gott? Här får jag nog säga nej. De skulle smaka av gröna äpplen, men jag tänker mest på nyklippt gräs när jag provar dem. Men det är inget hinder när de ger mig starkare naglar. Den rekommenderade dosen är två björnar om dagen, och som med alla andra vitaminer ska de tas i 2-3 månader innan man verkligen märker skillnad!


Vitaminer för huden

Jag kan börja med att avslöja att de rosa godisbjörnarna smakar väsentligt godare än de till naglar! Därför har jag konsekvent ätit de gröna först, och därefter de rosa. De rosa vitaminbjörnarna för huden kommer med hallonsmak, och även om de inte smakar precis som hallon har de en söt och god smak. Dessa gummibjörnar innehåller 12 olika vitaminer, näringsämnen och mineraler som tillsammans gör underverk för huden. Hudvitaminerna förnyar hudens glans och gör den mer elastisk! Den rekommenderade dosen är även här 2 st om dagen, och för att kunna se ett optimalt resultat ska de ätas i 2-3 månader.


Fungerar vitaminbjörnar?

Min hud har blivit mycket jämnare, och min sminkning håller bättre. Det har bara gått en månad sedan jag började med vitaminbjörnarna, så det är nog inte det slutguiltiga resultatet, men jag är redan nöjd! Min hy blir inte lika fet, och mitt puder “kakar” inte ihop sig på samma sätt om den gjort tidigare. Det tycker jag är ganska fantastiskt! Mina naglar har vuxit lite snabbare än de brukar, men jag tror fortfarande att det är för tidigt att se några riktiga resultat ännu.


Veganska vitaminer

En av de saker jag gillar mest med dessa gummibjörnar är att alla kan äta dem. Vitaminbjörnarna är gjorda med pektion istället för gelatin, och innehåller i övrigt också endast veganska ingredienser. Beauty Bear går in för djurrätt, och därför testar man heller inte produkterna på djur. När jag fick reda på det blev jag direkt ett jättefan!

Så om smaken bara hade varit lite, lite bättre hade jag varit en storkonsument av de små björnarna. Jag ser fram emot att se vilka slutgiltiga resultat dessa vitaminer gett mig om ett par månader!


Välkommen till Luxplus