Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
färgbomb 1002, revlon nutri color creme, colorbomb, färginpackning

Snygg hårfärg på 3 minuter med Revlon Nutri Color Creme

Av Madelen Rosengren
Läge att bättra på hårfärgen och återfå både liv och glans? Testa färgbomberna från Revlon och få resultat på bara 3 minuter!

Så här i slutet på fattiga februari brukar dessvärre färgat hår och hårkvaliteten vara ungefär lika pigg som privatekonomin. Just därför vill jag tipsa om de smarta färginpackningarna från Revlon Professional med namnet Nutri Color Creme. Dessa inpackningar, eller färgbomber, ger håret vård, glans och en ny livfull ton på bara ett kick. Dessutom har de en anti-stastisk effekt, och har ni det som jag är det ren skär lycka att hitta något som fungerar mot detta otyg!


Revlon Nutri Color

Vad är en färginpackning?

En färginpackning är precis som en vanlig inpackning, men med förmågan att förbättra utseendet på färgat hår tack vare innehållet av pigment. Med storsäljaren Nutri Color Creme från Revlon kan du enkelt slå två flugor i samma smäll och vårda ditt färgade hår och samtidigt förstärka, korrigera, tona eller neutralisera det. Färginpackningarna innehåller koncentrat av kationiska färgpigment, och de är baserade på fuktgivande AHA-fruktsyror som ger näring till håret och gör det lätt att reda ut. 

OBS! Nutri Color Creme innehåller varken ammoniak eller peroxid, och därför ger inte produkten någon effekt på utväxt hår. Färgbomber fungerar bara på hår som redan har behandlats.


Hitta rätt Nutri Color Creme-färg

En färginpackning är en perfekt behandling att unna sig mellan sina frisörbesök, och det ända du behöver göra är att hitta rätt färg för ditt hår. Revlon har flera Nutri Color Creme-färger du kan välja mellan och förpackningarna kommer i två olika storlekar. Tuben med 100 ml räcker till ca 4-6 behandlingar, och de populära pumpflaskorna räcker till någonstans mellan 10-15 behandlingar.

Revlon Nutri Color Creme Fondant Colors White blandar du med valfri av Revlons färgbomber för att få fram pastellnyanser.


Handfasta tips gällande Nutri Color Creme

Har du färgat ditt hår rött vet du säkert hur lätt röd färg tvättas ur och att det svårt att få röd färg att hålla. Men här är lösningen på att få rödfärgat hår att hålla - använd en röd färgbomb mellan färgningarna och du behåller dina röda toner i håret mycket längre samtidigt som du får håret att se friskt och välvårdat ut!

Har du ett blont hår som drar åt det gula eller orangea hållet så är inpackningen med nummer 1002 en riktigt räddare i nöden. Nutri Color Creme 1002 tar bort gula toner i håret genom sina violetta pigment, samtidigt som färgbomben vårdar håret. Ett mycket bättre alternativ till silverschampo som istället för att vårda det, sliter på håret. Jag vill också nämna att om du har ett blekt hår ska du vara uppmärksam på verkningstiden när du använder färginpackningen. Har du i inpackningen för länge riskerar du att få lila toner i håret.

Å andra sidan kanske det är precis den effekten du är ute efter - pasteller är ju trots allt väldigt inne just nu! För att få fram en pastellfärg med Nutri Color Creme färgbomber från Revlon ska du använda dig av Revlon Nutri Color Creme Fondant Colors White. För att få fram pastellnyansen blandar du valfri färgbomb med Fondant Colors White och använder produkten precis som vanligt. Har du till exempel fastnat för ronze-trenden eller rödblont hår, använd nummer 400, 734 eller 713 i håret ihop med Revlon Nutri Color Creme Fondant Colors White. Vill du ha en pastellila nyans i håret går det som tidigare nämnt utmärkt att använda färgbomben 1002. 

Du kan även blanda flera färginpackningar från Revlon och få fram nya toner. Smart om du till exempel vill förstärka det varma eller kalla i håret. :)


Så använder du Nutri Color Creme 

En färgbomb använder du precis som en vanlig inpackning, efter schamponering men innan balsam. Du behöver inte blanda samman några produkter eller på annat sätt förbereda - det är bara att använda produkten direkt ur förpackningen. Revlon rekommenderar att man använder 6 pumptryck till kort hår, 9 pumptryck till mellanlångt hår och 12 pumptryck till långt hår.


Gör så här: Tvätta håret med schampo och handdukstorka, eller på annat sätt se till att håret är lätt fuktigt. Kläm ut inpackning i handen och fördela jämt i håret, använd eventuellt en kam för att vara säker på att du får produkten överallt. Det kan vara en bra idé att använda plasthandskar. Låt inpackningen verka i tre minuter. För ett mer intensivt resultat, till exempel om det gäller röda toner, kan du låta det sitta i en längre tid. Skölj håret och använd balsam - ett viktigt steg du inte kan hoppa över då du genom hårtvätten öppnat hårets fjällskikt vilket gör det väldigt ömtåligt. Balsamets uppgift är att stänga dessa fjällskikt igen och på så vis få det att se välvårdat, blankt och friskt ut. Använd din Nutri Color Creme-inpackning vid varannan hårtvätt.


Du hittar alla Nutri Color Creme färgbomber från RevlonLuxplus.se.


Läs även artikeln på LuxMagazine för fler tips gällande gul hårfärg och om hur du vårdar blont hår.

Välkommen till Luxplus