Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Makeup från NYX

NYX Cosmetics - därför är det så populärt!

Av blogger Camilla Vingaard
NYX har vunnit många priser världen över som det hetaste märket på makeupmarknaden. Läs vidare för att få veta varför NYX har blivit så populärt!

NYX Professional Cosmetics är namngett efter en grekisk gudinna som härskade över natten, och har blivit förknippad med skönhet och styrka. Företaget etablerades 1999 i Los Angeles och har sedan dess vuxit till att bli erkänt som ett av de bästa kosmetikmärkena o världen. Det är idag svårt att röra i sig i makeupvärlden utan att stöta på NYX. Som en liten fotnot bör nämnas att namnet uttalas “nix”.


NYX läppstift - Röda läppar som håller hela dagen

Jag har självklart känt mig manad att prova de läckra produkterna från NYX. Nu till våren och sommaren gillar jag att snygga till läpparna lite extra. Lite läppstift piffar upp vardagslooken ordentligt, och det är så lätt att ha med i väskan. Jag har valt olika nyanser av ljusrött och rött. Eftersom jag är ganska blek i hyn tycker jag inte alltid om att ha alldeles för starka färger på läpparna, så därför har jag valt två lite lättare ljusröda/röda nyanser. Ibland tycker jag dock om att ha en lite vildare look, så den tredje nyansen är riktigt blodröd. Jag tycker inte att någon läppstiftsamling är komplett utan en starkare röd färg.

Vanligtvis tycker jag mest om Lip Stains, alltså matta läppstift som inte är allt för krämiga. Detta eftersom mitt hår har en tendens att fastna på mina läppar så snart jag går utanför dörren. Jag har dock börjat röra mig bort från min comfort zone, och de tre läppstift jag valt är alla tre krämiga. Jag har också torra läppar, och då tror jag att mina läppar mår bättre av mindre “torra” läppstift.

Jag är superimponerad över hållbarheten som NYX läppstift erbjuder, till den grad att jag är rädd för att bli helt beroende! NYX läppstift håller under hela dagen, men för ett extra hållbart resultat rekommenderar jag verkligen att ha en lip primer under – då håller ditt NYX läppstift genom hela dagen utan att du behöver bättra på det, oavsett hur mycket du dricker eller äter. 


NYX - billigt smink med gott samvete

Till min (och din) stora lycka är NYX, sin oerhörda kvalitet till trots, billigt smink! För mig som nyutexaminerad är priset alltavgörande. Därför är jag superlycklig över att man på Luxplus kan få NYX olika sminkprodukter för priser från 19 kr. Och det gäller alltså inte bara läppstiften! Nu tänker du kanske “om det är så billigt, hur många djur har de torterat i sina försök innan produkterna kommer ut på marknaden?”. Svaret är INGA!

Sedan 2010 har NYX varit en del av PETA’s program “Beauty without Bunnies”. När L’Oreal köpte upp NYX blev de förpliktigade att fortsätta göra produkter som är helt cruelty free. Detta trots att L’Oreal säljer till Kina, där det nästan är ett krav att man testar på djur innan produkterna får säljas. Därför kan man spara pengar med samvetet i behåll när man köper billigt smink från NYX!

Jag vet i alla fall att det varken är första eller sista gången jag har köpt NYX produkter. Mina favoritprodukter är NYX läppstift – vilka är dina?Välkommen till Luxplus