Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Joico, joico cliniscalp recension, billig joico k-pak, billig joico color endure

Nytt år, nytt hår med Joicos hjälp

Av Madelen Rosengren
Få koll på Joicos prisbelönta utbud och ta del av tips på vilka hårprodukter du bör ha tillgängligt hemma.

Visst är det ju så att inte alla produkter passar alla. Men jag vill mena att i Joicos utbud hittar nog de flesta exakt vad de söker då Joico har anpassat sina produktserier efter vilka hårtyper det finns och ger lösningar på de problem man oftast stöter på. 


Joicos produkter lovordas av många och märket älskas av frisörer världen över. I Joicos utbud finns som sagt flera serier som är inriktade för olika hårtyper. Jag tänkte ge er en liten fingervisning kring deras produktserier så ni vet vad ni ska leta efter.


Daily Care - Passar alla hårtyper, både normalt och torrt

Color Endure - För normalt men färgat hår

Body Luxe - Till dig med tunt och svagt hår

Moisture Recovery - För torrt och törstigt hår

Smooth Cure - Riktar sig till lockiga, frizziga eller tjocka hår

Curl - För torra lockiga, frizziga eller vågiga hår 

K-Pak - Passar försvagade och slitna strån

K-Pak Color Therapy - Till försvagade och slitna hår som också har färgats

Cliniscalp - För de som lider av håravfall samt önskar tjockare hår


Därtill kommer Joicos stylingprodukter där bland annat hårspray, mousse, gele, lotions, glansspray, texturprodukter, värmeskydd och torrschampo ingår. 


Mina Joicofavoriter

Själv har jag relativt nyfärgat hår och den här ihållande vinterkylan och den eviga blåsten ger inte mitt hår de bästa förutsättningarna för att hålla det fint. Det blir lätt torrt, elektriskt och livlöst vilket är skittrist nu när jag piffat upp det med ny färg. Många av er känner säkert igen problemet. Men det finns tröst och lösningar att hitta i Joicos sortiment! Deras produkter är relativt nya för mig, men sen jag via en tidigare kollega i höstas fick tipset att testa har jag verkligen fastnat. Min favorit är K-pak Color Therapy-serien och den gör underverk! Sedan kompletterar jag med Joicos K-pak Color Therapy Restorative Styling Oil (som för övrigt har ett fantastiskt bra pris hos oss!) så håller sig håret snyggt fram till nästa dusch. Så kom igen Malmöblåsten, gör ditt bästa, för jag kommer vara fin i håret i vilket fall. :)


Joico Cliniscalp, för de med tunt hår

Piskar inte luggen riktigt så bra i vinden som du hade önskat kan jag passar jag även på att tipsa om Joicos Cliniscalp-kit med tre produkter för de som vill ha tjockare hår. Finns både för de med färgat och obehandlat hår, och du hittar dem under namnen Cliniscalp 3 Step Kit For Natural Hair Early Stage eller Cliniscalp 3 Step Kit For Chemically Treated Hair Early Stage. 

Är det riktigt illa ska du se närmre på den här istället: Cliniscalp 3 Step Kit For Chemically Treated Hair Advanced Stage. Alla ovannämnda produkter vårdar även hårbotten och tar hand om håret från rot till topp för att få bästa resultat.

Välkommen till Luxplus