Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Dior miss dior, Burberry Brit Rhythm Intense Man, parfym man, damparfym, parfym

Februaridofter till honom och henne

Av Lonni Sandbjerg
Söker du efter inspiration till en ny doft så här på vårkanten? Något väldoftande att svepa in dig i inför alla hjärtans dag? Här kommer två tips!

Jag har undersökt utbudet efter passande dofter att bära den här tiden på året, och hittat de ultimata dofterna till både damer och herrar och som garanterat kommer förföra sinnena!

 

Parfym till henne: Miss Dior

Under 2012 ändrade Dior deras välkända parfym med namn ”Miss Dior Cherie” till ”Miss Dior”. Parfymen är skapad med den eleganta, unga och livliga kvinnan i åtanke. Miss Dior-parfymen inspirerar till romantik, lek, intensitet och framförallt, kärlek. Därtill bjuder Miss Dior in till spontanitet och frihet som passar in i moderna, unga kvinnors liv. 

Som ansiktet utåt för denna ljuvliga doft har vi sett aktriser som Natalie Portman och Jennifer Lawrence, kända för sina roller i blockbusters som Hunger Games respektive V för Vendetta.

 

Doftnoter Miss Dior

Toppnoter: Italiensk mandarin

Hjärta: Egyptisk jasmin och rosor

Bas: Patchouli och mysk


Helt enkelt en perfekt doft månaderna fram till solens strålar börjar värma, och att bära på alla hjärtans dag. 

 

Parfym till honom: Burberry Brit Rhythm Intense Man

Burberry introducerade denna doft i september 2013 och hämtade sin inspiration från brittisk rockmusik. “The British rock scene” innefattar blandad musik från England som startade på 60-talet, häribland The Beatles och The Rolling Stones. Brit Rhythm for Him Intense blev presenterad som den maskulina versionen av Burberrys populära damparfym Brit Rhythm som lanserades 2012.

Låt starka och manliga doftnoter ta dig genom de kalla månaderna. Även om det lätt låter som en kryddblandning att smaksätta kött med så ska du inte låta dig luras, spiskumminfrön och peppar öppnar för den intensiva aromen och tillsammans ger de en energisk boost och doftar fantastiskt. Burberry har i Brit Rhythm Intense Man verkligen hittat en bra tolkning av musik, rock och läder i doftform.

 

Doftnoter Burberry Brit Rhythm Intense Man

Toppnoter: Salvia, peppar, malört, pepparmynta och kummin

Hjärta: Patchouli, bärnsten och läder

Bas: Guaiac, tonka och kashmir

 

Kampanjmodellen för denna maskulina doft är brittiska trummisen och modellen George Barnett från bandet These New Puritans. Är du på jakt efter en februaridoft som utstrålar manlighet och rock'n'roll så är denna parfym till dig!Välkommen till Luxplus