Endast för medlemmar:
 • Spara genom allt
 • Alltid billig frakt
 • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Makeup revolution ögonskuggspalett bruna ögonskuggor naturliga färger

Makeup Revolution sminktutorial

Av Sara Glavin, makeupartist
Matt ögonskugga är helt klart hett, och här får du tre exempel på hur du kan sminka dig med Revolution Makeup Ultra Eyeshadow Palette Flawless Matte.

Makeup Revolution är märket med dupes (billigt smink som är kopior av kända produkter) som alla pratar som, märket som alla vill testa och veta hur det är. Därför tänkte jag här visa er tre bärbara makeuper med produkter från just Makeup Revolution. Vi kommer att börja med en sminkning inspirerad av Noora i Skam, för att sedan arbeta oss vidare till en snygg vardagsmakeup och sist men inte minst en glamourös festsminkning med eyeliner. 

Grunden i makeuperna är paletten Revolution Makeup Ultra Eyeshadow Palette Flawless Matte och alla ögonskuggor jag använt är från denna palett. En ögonskuggspalett som passar alla, det finns både varma och kalla nyanser och alla har härligt jordiga toner som är lätta att kombinera. Resterande produkter jag använt finns länkade nedan.

När jag applicerar ögonskuggorna gör jag det i omgångar och blendar skuggorna mellan vartannat för att få en mjuk övergång och inga linjer. Det hjälper också till att bygga upp intensiteten i skuggorna. För att blanda ut skuggorna använder jag mig av Revolution Makeup E103 Pro Eyeshadow Blending Brush. Noora sminkning - Så gör du

Noora från Skam har ju varit på allas läppar ett bra tag nu och det verkar inte lägga sig. En sminkning inspirerad av henne kommer vara helt rätt i vår. 


 1. Börja med att applicera Revolution Makeup Aqua Seal Liquid Eye Primer.
 2. Ta en snedskuren borste likt XXX och markera lätt brynen med skuggan Wood.
 3. Använd Revolution Makeup E101 Pro Eyeshadow Brush och applicera Flaw över hela ögonlocket. Sudda, eller blenda som det kallas, ut skuggan med Revolution Makeup E103 Pro Eyeshadow Blending Brush.
 4. Ta borste E101 lägg Cork i ytterkanten på ögonlocket och i creasen, alltså där ögonlocket veckar sig. Blenda och upprepa igen.
 5. Arbeta in Mud i creasen med E101 och blenda så att skuggningen blir mjuk.
 6. Använd borste E101 och lägg Mud under den nedre ögonfransraden.
 7. Lägg ett lätt lager med Revolution Makeup Amazing Curl Mascara Black.
 8. På med Revolution Makeup Amazing Lipstick Rebel With Cause för att få till de röda läpparna och en perfekt sminkning som Noora. Avsluta med att spraya ansiktet med Revolution Makeup Amazing Makeup Fixing Spray.Rosa sminkning med Makeup Revolution

Rosa är en av vårens färger och här visar jag hur man snyggt kan få in rosa ögonskugga i en vardagsmakeup som dessutom är perfekt att ta med sig på after work.


 1. Applicera Revolution Makeup Aqua Seal Liquid Eye Primer.
 2. Ta fram Revolution Makeup Ultra Eyeshadow Palette Flawless Matte, använd borste E101 och lägg nyansen Shell på hela locket. Blenda.
 3. Ta samma borste och lägg färgen Rosewood i både inner- och ytterkanten av locket. Detta kan med fördel byggas upp och blendas några gånger för att få en mjuk övergång.
 4. Lägg nyansen Earth i ytterkanten för att bygga upp djupet.
 5. Under den nedre fransraden lägger du Shell längst in mot ögonvrån för att sedan lägga Earth i ytterkant.
 6. Lägg på några lager med Revolution Makeup Amazing Curl Mascara Black.
 7. Ta Revolution Makeup Amazing Lipstick The One på läpparna och avsluta med Revolution Makeup Amazing Makeup Fixing Spray för att få sminket att hålla.Enkel festsminkning

Detta är en enkel men snygg festsminkning som alla kan bära, den funkar fint både med och utan eyeliner även om jag personligen tycker att det är eyelinern som ger det där lilla extra.


 1. Även här börjar vi med Revolution Makeup Aqua Seal Liquid Eye Primer för att sminket ska sitta hela natten.
 2. Lägg ögonskuggan Burnt från paletten Revolution Makeup Ultra Eyeshadow Palette Flawless Matte över hela locket med borste E101 och blenda med E103.
 3. Ta färgen Oak och lägg det i ögonlockets ytterkant. Här blendar du och lägger igen några gånger för att verkligen få till djupet.
 4. Lägg Nutmeg i ögonvrån.
 5. Ta borste E101 och lägg Earth försiktigt i hela globlinjen och blenda med E103. Även här kan det göras några gånger.
 6. Bygg på med ögonskuggan Carbon försiktigt i globens ytterkant för att fördjupa sminkningen ytterligare.
 7. Lägg en mix av Earth och Oak under den nedre fransraden.
 8. Nu är det dags för Revolution Makeup Amazing Liquid Eyeliner Waterproof Black, som du målar utifrån och in. Ett smart tips är att måla en liten prick där du vill att vingen ska sluta och sedan måla ytterkanterna på eyelinern.
 9. Fyll i eyelinern och måla försiktigt inåt med små rörelser. Det gör inget om det blir lite ojämnt.
 10. Måla nu hela eyelinern och nu kan du enkelt rätta till de ojämnheter som blivit när du fått en helhet av eyelinern.
 11. Använd en snedskuren pensel likt Revolution Makeup E104 Pro Eyeshadow Brush och ta ögonskuggan Carbon och tryck in färgen i fransrötterna, detta för att det inte ska bli någon glipa med hud mellan linern och ögat.
 12. Dra på massvis av Revolution Makeup Amazing Curl Mascara Black.
 13. Lägg på Revolution Makeup Amazing Lipstick Nude och avsluta med att sätta sminket med Revolution Makeup Amazing Makeup Fixing Spray.


Välkommen till Luxplus