Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Makeup från MAC

MAC Cosmetics - Makeup du inte kan vara utan!

Av blogger Camilla Vingaard
Vår bloggare är GALEN i MACs underbara produkter. Läs varför du ska välja makeup från MAC, och vilka produkter som är bland Camillas favoriter

Denna artikel har jag VERKLIGEN sett fram emot att skriva! Jag är ett fanatiskt fan av MAC, och jag vill SÅ gärna dela min begejstring med er! Jag har i många år använt riktigt mycket MAC-produkter. Jag är särskilt glad i alla deras makeup “access” - alltså läppstift, rouge, lustre drops, ögonskuggor, highlighters och ögonbrynsfärg!

Det populära sminkmärket grundades 1984 i Toronto, Kanada. När märket grundades var det faktiskt enbart med professionella makeupartister i åtanke, men som tur var för oss blev MAC en så stor succé att det snabbt spred sig till privata skönhetsentusiaster och konsumenter!


De bästa MAC-produkterna

Min favoritprodukt just nu? Alla produkter… men särskilt MAC Lustre Drops är något jag använder riktigt mycket just nu. Det är en flytande highlighter i små, fina droppar. Den är superlätt att använda och fördela, och ger en naturlig shine i ansiktet. Du kan gå loss och använda den i hela ansiktet, eller bara nöja dig med lite på kindbenen och på ögonbrynsbenet. Särskilt nu till sommaren ger det en riktigt fin lyster i solen. Jag rekommenderar att du lägger på den efter din foundation, men innan du lägger på ditt puder (det beror givetvis på vilken look du är ute efter, men om du vill ha ett lite mer naturligt resultat blir det bäst med puder efteråt). MAC Cosmetics är kända för att göra makeup av riktigt hög kvalitet, och produkternas hållbarhet är helt fantastisk. Med smink från MAC kan du vara säker på att din look håller hela dagen.


MAC - Makeup med gott samvete

MAC ligger i framkant för att bekämpa djurtester, så min tanke är att ju mer MAC du köper, desto bättre samvete kan du ha! Djurrätt är otroligt viktigt för mig när jag ska välja makeup. Jag undersöker alltid om producenterna bidrar aktivt för att bekämpa djurtester innan jag handlar. Det är ytterligare en anledning att älska MAC!


MAC ger en perfekt finish

Jag fortsätter med mitt rosa tema. För självklart ska man fullända en look som skiner så vackert av rosa kinder. Jag har valt en lätt rosa ögonskugga som inte ger en allt för markant look. Fen kan därför både användas till en lätt vardagsmake eller till de vilda sommarnätterna på dansgolvet.. produkternas mångsidighet är också en anledning att älska MAC! Ska du gå all in på den delikata rosa sommarlooken med massor av lyster så är MACs krämiga rouge ett måste i sminksamlingen. Den ger lyster till kinderna, och du får på nolltid en look som ser ut som att du varit i solen hela dagen – även om vi vet att det svenska sommarvädret inte ger en så fantastisk lyster!

Om du är sommarklar? Det spelar ingen roll! För MAC hjälper dig att uppnå sommarlooken oavsett. Med MAC-produkter kan du alltid vara säker på att få en helt felfri look. Om du inte redan köpt dina sommarmåsten från MAC så har du i alla fall fått en perfekt utgångspunkt här!Välkommen till Luxplus