Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Månadens 5 beauty favoriter

Månadens 5 beauty favoriter

Av Camilla Svensson | Skönhetsexpert
Saknar du inspiration till ditt nästa beauty-köp? Vi har samlat 5 favoriter, som du inte får missa – och varför! Läs mer här.

Drömmer du om nya skönhetsprodukter till samlingen? Kanske behöver du inspiration till ditt nästa köp? Oroa dig inte – vi har samlat 5 av månadens favoriter från fem olika märken! Förhoppningsvis kan några av dessa skönhetsprodukter inspirera dig till vad du ska lägga i din varukorg nästa gång du handlar hos Luxplus.


Månadens skönhetsfavoriter


Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Om du bara fick välja en mascara för resten av ditt liv borde du välja en från Maybelline! Det är inte utan anledning som Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara har gått viralt på TikTok – den är helt värt hypen! Här får du en Maybelline mascara som inte bara gör dina fransar ovanligt långa, den ger även dina fransar en skyhög volym. Med sin smidiga mascaraborste kan du enkelt fånga upp varenda fransshår och färga dem med kolsvart mascara – även de minsta fransarna i ögonvrån!


- Köp den här Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Det finns inget lyxigare än att skämma bort din kropp med en vårdande bodylotion som doftar himmelskt! Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream är en kräm som verkligen ger dig lyx i vardagen. Kroppskrämen innehåller en rik blandning av närande kokosolja, närande cupuacusmör och acai, som innehåller kraftfulla antioxidanter som snabbt absorberas i huden och lämnar den med massor av härlig fukt. Din hud kommer att kännas fastare, slätare och otroligt mjuk med ett glödande lyster. Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream är perfekt för dagligt bruk, och den delikata doften av krispig pistage och salt karamell sprider sig i rummet och följer dig genom hela dagen.


- Köp den här Filorga Hydra-Filler

Filorga är stolta över att ha skapat några av de mest effektiva anti-aging ansiktskrämerna – och Filorga Hydra-Filler är inget undantag! Denna ultrafuktande ansiktskräm med gelkonsistens från Filorga är en riktig hudvårdshjälte. Filorga Hydra-Filler återfuktar, fyller på och jämnar ut din hud. Alla torrhetslinjer kommer betydligt att reduceras.


Det speciella med Filorga-krämen är att den innehåller kollagenboosters och 3 olika typer av hyaluronsyra, som kombineras med bioaktivt extrakt som återställer hudens skyddande barriär, så att huden hålls väl återfuktad hela dagen. Dessutom är den formulerad med Filorgas patenterade NCEF-komplex. NCEF-komplexet innehåller viktiga näringsämnen, vitaminer, antioxidanter, mineraler, ko-enzymer och aminosyror som kan jämföras med de som används i meso-injektioner


- Köp den härAriana Grande Cloud

Söta frukter och blommor. Det är precis vad den friska doften från Ariana Grande doftar av. Denna Ariana Grande-parfym är en personlig doft från Ariana Grande, inspirerad av hennes egen personlighet. Doften är fräsch, varm, enkel och ungdomlig. Ariana Grande Cloud släpptes för första gången 2018, och har sedan dess varit en av sommarens stora favoriter bland kvinnor.


Kombinationen av söta frukter, sprudlande blommor och mjuk vispad grädde ger en feminin twist till parfymen, medan mysk och trä skapar en varm känsla. Om du letar efter en blommig och söt doft att lägga till din samling, är jag ganska säker på att du och Ariana Grande Cloud-parfymen kommer att passa perfekt!


- Köp den härTigi Bed Head Recovery Tween Duo

Schampo och balsam - finns det en bättre duo? Om ditt torra och skadade hår behöver en omgång lyxvård, då är Tigi Bed Head Recovery Tween duon perfekt för dig! Tigi Bed Head Recovery Shampoo förebygger och behandlar kluvna toppar. Den skyddar hårfärgen från att blekna och tillför fuktvård till hela håret. Det matchade balsamet stärker hårfibrerna med extra fuktgivande vård och lämnar ditt hår ultramjukt. Med denna duo får du hjälp att bygga om ditt hår så att det blir friskare och starkare.


- Köp den här


Välkommen till Luxplus