Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
La Roche-Posay produkter

La Roche-Posay – fransk hudvård

Av blogger Camilla Vingaard
Vår bloggare Camilla har provat La Roche-Posay och är milt talat imponerad av det franska lyxmärket. Läs varför här.

Aftersun – det viktigaste på din resa!

Efter min resa till Mallorca har jag, tyvärr, blivit tämligen erfaren inom solskador. Det är nästan en självklarhet att huden förtjänar en bra aftersun efter att man varit ute i solen. Dels för att man ju gärna vill att brännan ska hålla i sig, och dels för att det inte är särskilt roligt när huden flagnar på grund av uttorkning. Därför bör denna aftersun vara på din lista över måsten till solsemestern! Bara det att den också går att köpa på apotek bör ses som en indikation på att den är en effektiv hjälp mot bränd hud. Den har en superkylande effekt, absorberas blixtsnabbt och lämnar huden lätt hydrerad utan att kännas det minsta fet.


Thermal water – antioxidanter på spray

När jag fick denna spray blev jag faktiskt lite överraskad över hur mångsidig den är! På flaskan står att den både kan användas på t.ex. nyrakade ben, när huden är lite öppen och sårbar, eller om du har använt din dermaroller (detta kan jag klart rekommendera!) ELLER om du har blivit solbränd, som jag själv. Efter att jag använt min dermaroller gjorde jag som jag brukade och tog på mitt ansiktsserum. Därefter tog jag ett sprut av termalvattnet, och när jag vaknade upp dagen efter var min hy len som en babyrumpa.


Till min solskadade hud använder jag först aftersun, och sedan ger jag den röda huden ett lätt sprut och låter den kylande vätskan torka. Jag är faktiskt riktigt överraskad över hur dryg denna spray är i användning! Ett enda sprut räcker t.ex. till att täcka hela din bröstkorg, och din hud kommer tacka dig för det! 


Varför La Roche-Posay?

… varför inte? Produkternas ingredienser ger mig möjligheten att vårda min hud med de formler den verkligen behöver, och jag kan känna mig säker på att produkterna inte innehåller skadliga ämnen eller kemikalier som kan göra mer skada än nytta för den. Jag tänker ofta på att min hud ju ska hålla i 60 år till, så jag måste verkligen ta vara på den. Därför tar jag enormt mycket hänsyn till hudens behov och varningssignaler. Hudcancer har varit återkommande i min släkt, och jag tror absolut att det är en av orsakerna till att jag är så medveten om hur jag tar hand om min hud. DÄRFÖR väljer jag La Roche-Posay!Välkommen till Luxplus