Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Hudvård fran REN

HUDVÅRD FRÅN REN SKINCARE VÅRDAR DIN HUD MED OMTANKE FÖR KLIMATET

Av SKÖNHETSEXPERT NADIA MAJA BECH
REN SKINCARE fokuserar på det naturliga. Kemiska och onödiga ingredienser som på sikt kan skada huden har exkluderats.

Hos REN SKINCARE har man lagt fokus på naturlighet. Kemiska och onödiga ingredienser som på sikt kan skada huden har exkluderats. Följ dessa steg och vårda din hud med gott samvete.

Sedan år 2000 har Anthony Buck och Robert Calcraft vidgat hudvårdsindustrins vyer med produkter som innehåller uteslutande naturliga och skonsamma ingredienser - produkter som lever upp till sitt namn helt enkelt. Produkterna är fria från ingredienser som man ej bör använda i ansiktet, t.ex. parabener, konstgjorda färgämne, parfym sulfat, petrokemikalier och animaliska ingredienser.

Inte nog med att REN SKINCARE producerar naturliga hudvårdsprodukter, varumärket fokuserar även på miljömedveten hudvård. Detta gör de genom att stötta kampanjer som upplyser om vikten av en grönare framtid. 2,5 procent av deras vinst går till detta ändamål. Deras ambitioner om miljösmarta lösningar slutar dock inte här. Målsättningen är att ha en verksamhet som bara använder sig av återvunnet material år 2021.

Ja, du läste rätt! Detta betyder alltså att du genom ett fåtal klick kan bidra till att bekämpa klimatkrisen samtidigt som du skämmer bort din hud med effektiva och kvalitetsorienterade produkter. What’s not to like?

REN SKINCARE PRODUKTER

3-I-1 ANSIKTSRENGÖRING

Du har säkert hört det otaliga gånger förut. För att upprätthålla en sund och välmående hud är det mycket viktigt att man tar bort sitt smink varje dag. Ibland låter man tyvärr bli för att man tycker att det tar för lång tid och man har helt enkelt inte orken. Rosa Centifolia 3in1 Cleansing Water är en innovativ och mångsidig lösning på detta problem. Denna produkt är nämligen en sminkborttagare, ansiktsrengöring och tonic på en och samma gång! Du kan alltså slå tre flugor i en smäll - hur praktiskt är inte det? Eftersom den är så pass mild passar den alla hudtyper, så även mycket känslig hud. En bra tumregel att följa när man rengör huden är att man varsamt gnuggar huden med en bomullsrondell tills bomullsrondellen inte suger åt sig fler sminkrester. En av produktens många plus är att den inte innehåller alkohol som torkar ut huden. Och så har den även en himmelsk doft av rosvatten.

ANSIKTSMASK FÖR ATT BEKÄMPA ORENHETER

Clearcalm 3 Clarifying Restoring Mask är en produkt som är särskilt bra för dig som har problem med oren hy. Denna ansiktsmask rengör huden på djupet, exfolierar varsamt och bekämpar orenheter. Masken har även en lugnande effekt på huden. Om man lider av en oren hy har man ofta synliga porer. En del har även mer eller mindre utbredd ärrbildning på huden. Detta problem kan denna ansiktsmask behandla genom att reducera ärren och göra porerna mindre. För att uppnå de bästa resultaten ska masken användas två gånger dagligen. Applicera masken på rengjord hud och låt den verka på huden i cirka 15 minuter. Ta bort masken med varmt vatten. Det är att rekommendera att man avslutar med en fuktighetskräm.

SERUM SOM ÅTERUPPLIVAR HUDEN

Radiance Perfecting Serum är ett ytterst effektivt serum som förser huden med massor av fukt, så att den får en sund utstrålning. Serumet har en silkesaktig konsistens och ser till att huden känns len samtidigt som att porerna reduceras påtagligt. Applicera serumet på rengjord hud morgon och kväll. Avsluta med dag- och nattkräm.

MÅNGSIDIG DAGKRÄM

Har du något av följande: särskilt känslig hud, hud som lätt blir irriterad och röd eller hud som utsätts för smink dagligen? Då är Evercalm Global Protection Day Cream en fuktighetskräm som passar dig! Krämen behandlar rodnad, irritation samt skador från diverse ämnen som vår hud utsätts för dagligen.

VAKNA MED SMIDIG HUD

Har du känslig hud? Blir din hud torr under det kyliga vinterhalvåret? Då ska du prova Evercalm Overnight Balm. Nattkrämen återfuktar, återuppbygger och mjukgör huden under natten, så att du kan vakna med en smidig och välmående hud. Ibland känns det som att sminket lägger sig ovanpå huden istället för att tränga in i huden. Detta är ett problem som krämen motverkar, så att ditt smink sätter sig snyggare. Krämen är berikad med olja från mandlar, oliver och linfrö. Dessa oljor ger krämen en superhärlig konsistens. Applicera krämen på rengjord hud innan du går och lägger dig.

MINSKA MÖRKA RINGAR

Ögonområdet har tunnare hud än resten av ansiktet, varför detta område också kräver en annan typ av kräm. Keep Young & Beautiful Instant Brightening Beauty Shot är en fantastisk ögonkräm som reducerar mörka ringar under ögonen samt röda nyanser. Produkten fungerar även som ett anti-aging-serum som effektivt stramar upp huden och reducerar synligheten av fina linjer.

Välkommen till Luxplus