dove hudvård

LYFT FRAM DIN INRE GUDINNA MED DOVE

Av blogger Camilla Vingaard
Dove vill slå ett slag för den naturliga kvinnokroppen och förespråkar naturlig skönhet. Och det här är bara några av anledningarna till att vi älskar

Det är många som betraktar Dove som ett av de ledande varumärkena inom hudvård. Dove arbetar hårt för att ändra på samhällets länge rådande kroppsideal. Alla kroppar är vackra kroppar - det är Doves budskap. Och just detta får mig att tycka lite extra bra om Dove! Dove vill slå ett slag för den naturliga kvinnokroppen och förespråkar naturlig skönhet.


DOVE HUDVÅRD

Dove har ett brett urval av hudvårdsprodukter och de utvecklar ständigt nya produkter i enlighet med de senaste trenderna. Jag är särskilt förtjust i deras DermaSpa-serie. Denna produktserie ger den ultimata spaupplevelsen i vardagen och känns bara allmänt lyxig. Dove DermaSpa innehåller bland annat kroppsolja, brun utan sol, kroppslotion och handkräm.


DOVE DERMASPA GOODNESS

Under de kalla vintermånaderna är det särskilt viktigt med bra hudvård. Annars kan din hud lätt bli torr och flagna. Jag är helt galen i Dove DermaSpa Goodness bodylotion. Redan efter första gången kunde jag märka skillnad på min hud. Vanligtvis flagnar mina smalben alltid när jag har tagit ett varmt bad, men inte längre! Produkten förser min hud med mängder av fukt, absorberas snabbt och doftar himmelsk! Det är verkligen som att ta med sig en liten del av spaupplevelsen hem. Krämen är särskilt utvecklad för torr hud och är berikad med havtornsolja samt omega 3. Produkten ger även en vacker lyster och en jämnare hudton.

DermaSpa Goodness handkräm är precis lika fantastiskt som kroppslotionen. Den doftar så pass gott att min pojkvän också har blivit helt beroende av den! Dina händer känns fullkomligt silkeslena när krämen väl har absorberats av huden. Den mjuka och lena känslan är något som man bara inte kan få nog av!

En fulländad hudvårdsrutin börjar ju faktiskt redan i badet. Det är av denna anledning som jag använder Dove Silk Body Wash. Detta är en mycket mild och fuktgivande duschgel. Produkten rengör huden grundligt samtidigt som den vårdar och mjukgör. Tvålen innehåller både sojabönor och solrosolja.


FÅ TILLBAKA SOMMARGLÖDEN

Om du är less på din vinterbleka hud, är Dove DermaSpa Summer Revived Bodylotion Fair det perfekta valet för dig! Det är den optimala krämen om du vill ha både färg och fukt på en och samma gång. Ha en vacker bränna året om med denna bodylotion som även fungerar som en brun utan sol. Din bränna byggs successivt upp med tiden.


SPAUPPLEVELSEN SOM ALLA HAR RÅD MED

Dove är hudvårdsmärket som du ska välja om du vill ha bra produkter till ett rimligt pris. De har ett brett utbud som inkluderar allt från kroppslotion till deodoranter. Jag har blivit ett stort fan och har snart tagit slut på min första body lotion. Jag har inte använt Dove förut eftersom jag trodde att det inte kunde vara särskilt bra med tanke på det låga priset. Men där hade jag minsann fel, vilket var en väldans! Nu har jag råd att verkligen ta hand om min hud.


Välkommen till Luxplus