Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Prova detta i din hårrutin

Prova detta i din hårrutin

Av Fanni, Luxplus
Jag var på Cosmoprof – och jag har några spännande hårtips att dela med mig till er!

Som ansvarig för hårkategorin hos Luxpus kunde jag knappt hålla tillbaka min entusiasm när jag deltog i årets Cosmoprof-mässa i Bologna. Det var en inspirerande upplevelse som verkligen ökade mitt intresse för skönhet.

Energinivån var på topp, och jag var helt förtrollad av det enorma fokuset på saker som hjälper till att göra ditt hår friskt inifrån och ut. Allt handlar om hälsosam hårvård och hårbotten just nu!

Vägen till glansigt hår

När jag gick genom de hektiska gångarna omgavs jag av innovation och kreativitet. Från nya produkter till banbrytande tekniker – överallt jag gick fanns det tips för friskare och mer glänsande hår.

Och jag kunde knappt vänta med att komma hem och börja min resa mot friskare hår och hårbotten – och att börja denna nya rutin:

Min nya 4-stegs hårrutin

1. En gång i veckan använder jag hårolja, där jag applicerar Yari Rosmarinolja och använder en massageborste för hårbotten. Det förbättrar effekten av oljan och främjar hårväxt och glans.

2. Efter detta steg låter jag oljan sitta i en timme, varefter jag tvättar ut den med Briogeo Density shampoo, som verkligen gör underverk för mig. Den är fantastisk för min hårbotten och håller mitt hår friskt och glänsande!

3. Efter två omgångar av schampo applicerar jag Aromatica Rosmarin Hårutredande Balsam. Som med alla balsam kan du låta dem sitta i håret lite längre för att få en mycket bättre effekt.

4. Jag brukar vänta 5 minuter efter applicering av balsammet och sedan skölja ut det. Genom denna rutin med hårolja och tvätt förbättras min hårväxt, mitt hår blir mer glansigt och näringsrikt.

Vill du ha fler trender från Cosmoprof? Läs vad min kollega, Annesofie, har att prata om.


Välkommen till Luxplus

Luxplus är en medlemsklubb där du kan uppnå stora besparingar på alla våra produkter. Du kan välja att handla till våra normalpriser eller skpa ett medlemskap och få stora medlemserbjduanden. Första månaden är gratis, därefter kostar det 89 kr / mån. Du kan avsluta när du vill.Läs mer

Våra medlemspriser ÄR mycket lägre än våra normalpriser. Vi köper nämligen in ett stort urval av produkter med äkthetsgaranti direkt från de största leverantörerna – så våra medlemmar kan få dem billigt.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar.

Första månaden är gratis, därefter kostar det 89,-/mån. Och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst fram till slutet av en medlemsperiod. Läs mer