Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Det här älskar jag med parfym layering

Det här älskar jag med parfym layering

Av Annesofie, Luxplus
Jag var på Cosmoprof, och sedan dess har jag haft en sak i tankarna: Layering.

Cosmoprof i Bologna är platsen att hitta inspiration och en titt på parfymtrenderna för det kommande året. Efter att ha deltagit i Cosmoprof är jag fylld av inspiration och nya idéer.

När det gäller parfym pratade alla om lager-på-lager (perfume layering eller fragrance layering) och hur man kan förbättra olika dofter på nya sätt.

Jag älskar att använda produkter på olika sätt, och layering är verkligen ett sätt att få ut det mesta av din doftsamling! Det förlänger också hållbarheten och komplexiteten, vilket gör det möjligt för dig att skapa din egen unika doft.

Men det jag älskar mest med layering är hur jag kan bära min favoritparfym på olika sätt!

Parfym layering: Så gör du

Lager-på-lager fungerar bäst på återfuktad hud, så se alltid till att lägga till lotion som det första lagret. Jag gillar att experimentera med olika kombinationer, blanda parfymer och hand- och kroppsvårdsprodukter för att skapa unika dofter. Men jag blandar också olika parfymer för att skapa en ny och intressant doft.

Perfekta par för parfym layering

Det finns inget begränsat antal lager-på-lager, men vissa dofter passar bättre ihop än andra. Blomnoter passar bra ihop med tränoter, och orientaliska noter passar bra ihop med fräscha noter.

Här är några av mina favoriter för sommaren, som kan användas för olika tillfällen.

Välkommen till Luxplus

Luxplus är en medlemsklubb där du kan uppnå stora besparingar på alla våra produkter. Du kan välja att handla till våra normalpriser eller skpa ett medlemskap och få stora medlemserbjduanden. Första månaden är gratis, därefter kostar det 89 kr / mån. Du kan avsluta när du vill.Läs mer

Våra medlemspriser ÄR mycket lägre än våra normalpriser. Vi köper nämligen in ett stort urval av produkter med äkthetsgaranti direkt från de största leverantörerna – så våra medlemmar kan få dem billigt.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar.

Första månaden är gratis, därefter kostar det 89,-/mån. Och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst fram till slutet av en medlemsperiod. Läs mer