Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Justin Bieber Someday, tangle teezer, elizabeth arden eight hour, torrschampo

Detta bör du alltid ha i väskan

Av Alexandra Pallvid, Livsstilsbloggare
Har du också allt för mycket krimskrams i väskan? Gör en vårrensning och ta fasta på våra tips om vad du definitivt borde ha med dig!

Jag kan knappast vara ensam om att alltid ha på tok för mycket saker i väskan? Och framförallt saker som jag inte behöver. Ibland känns det nästan som att det är det man inte behöver som man oftast hittar i väskan, medan man glömt det man egentligen vill ha. Därför tänkte jag ge en liten guide till vad du faktiskt alltid behöver ha i väskan!

 

Ob tamponger eller bindor

Man vet aldrig när olyckan är framme, även om man tror sig ha hyfsad koll så kan det dyka upp när man minst anar det. Därför bör du alltid ha ett paket tamponger eller bindor i väskan. Jag själv har alltid ett paket Ob i väskan. Det behöver ju inte alltid vara dig det gäller utan du kanske får vara räddare i nöden åt någon annan som inte riktigt vart lika redo som du. ;)

 

Handkräm från Neutrogena

Man får inte glömma att återfukta händerna, dom får stå ut med så himla mycket under dagarna och förtjänar lite kärlek tillbaka! Dessutom så är det alltid härligt med mjuka händer, eller hur? Jag tipsar om att ta en parfymfri handkräm då man kan vara lite känslig för just parfymering om man är lite torr i huden. Mitt bästa tips i handcreme's väg är helt klart att köpa en från Neutrogena, dom sviker en aldrig och händerna blir mjuka direkt!

 

Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Stick

Precis som händerna så förtjänar läpparna kärlek och omvårdnad. Nu när den sista vinterkylan håller sig kvar så är det vanligt att man får lite fnasiga och torra läppar, bär därför med dig ditt favoritläppbalsam för att återfukta under dagen. Min favorit bland alla läppbalsam är Elizabeth Arden Eight Hour i stickversionen, annars har jag gillat den i tub men har kommit fram till att jag gillar denna bättre då den är lättare att ta i farten!

 

Justin Bieber Someday Purse Spray

Köp en minivariant utav favoritparfymen och packa ner i väskan, för visst vill man alltid lukta gott? Att köpa en mindre variant att ha i väskan är perfekt, det känns onödigt att släpa runt på stora parfymer i väskan, de tar både extra plats om man har en mindre väska och ger extra tung vikt - och det slipper man ju gärna! Jag har en liten variant av Justin Biebers Someday i min väska hela tiden och den är helt perfekt, så smidig.

 

Batiste torrschampo on the go

Vissa dagar vill ju håret bara inte samarbeta och andra dagar kanske man inte hinner duscha innan man måste rusa iväg. Då är torrschampo en livräddare! Köp en liten mindre variant som passar att ha med i väskan, för man vet aldrig när man behöver det. Batiste har en liten variant som är perfekt att ta med i väskan, min favorit är Tropical, den luktar så gott!

 

Tangle Teezer

Samma som för torrschampot, ibland behöver håret helt enkelt lite extra uppmärksamhet och en borste är aldrig fel att ha i väskan. Jag bär med mig min Tangle Teezer varje dag och har därför valt resevarianten som kallas Compact styler som har ett skydd på undersidan som man sätter på när den ska ligga i väskan!

Välkommen till Luxplus