Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Smink från Technic

Billigt och bra smink från brittiska Technic Cosmetics

Av influencer Camilla Vingaard
Märket lyckas alltid komma med nyskapande smink som följer de senaste trenderna, med ett brett sortiment som passar till varje säsong och tillfälle

Technic Cosmetics är ett engelskt märke som har specialiserat sig på att producera smink med bra kvalitét till rimliga priser. Märket lyckas alltid komma med nyskapande smink som följer de senaste trenderna, och deras sortiment är tillräckligt brett för att alla ska kunna hitta något de gillar. Deras mål är att skapa smink för de som vill ha det där lilla extra utan att behöva spendera allt för mycket. Du kan hitta produkter för alla årstider och tillfällen i Technic Cosmetics sortiment. En bonus är att många av deras produkter är så små att de enkelt kan tas med i handväskan, så att du kan bättra på din look under dagen. 


SMINK FRÅN TECHNIC:

ANVÄND PRIMER FÖR ATT HÅLLA SMINKET PÅ PLATS

När sommarvärmen på riktigt gör entré i landet kan det ibland kännas som att sminket smält bort redan innan du hunnit lämna lägenheten. Därför använder jag ibland primer i hopp om att sminket ska bli sittande längre. Det kanske inte får det att hålla hela dagen, men det får definitivt sminket att lägga sig snyggare och hålla betydligt längre. Lyckligtvis är Technics primer också tillräckligt liten för att du ska få plats med den i väskan, så att du kan friska upp din look under dagen.


HIGHLIGHTER PALETT

Technic Pocket Palette är en slags allt-i-ett-lösning för hela ansiktet. Om du använder foundation eller puder för att lägga en bas kan denna palett klara resten. Paletten innehåller tre olika färger för kinderna, skuggor som kan hjälpa dig att skapa en ljus och fin look kring ögonen, en highlighter, samt ett snyggt läppglans i en nedtonad röd färg. 

När solen skiner och väcker hudens pigment till liv gillar jag att använda highlighter, det kan (nästan!) inte blir för mycket. Jag särskilt förtjust i Technic Get Gorgeous Highlighting Powder, en av mina absoluta favoriter på sommaren. Den är inte helt vit utan innehåller lite gyllene pigment. Highlightern är bra för att framhäva kindben och ögonbryn. Utöver det använder jag den gärna på näsryggen för att få min näsa att se smalare ut. Förutom att den är väldigt fin kostar den bara 16 kronor - perfekt när man ska få csn-pengarna att räcka till!


TRANSPARENT MASCARA TILL ÖGONBRYN OCH FRANSAR

För att avsluta min look har jag börjat använda en conditioning mascara från Technic. Vanlig mascara tenderar att slita på ögonfransarna, särskilt när den ska tvättas bort. Därför har jag börjat med att bara använda denna transparenta mascara som ger en naturlig look utan färg, däremot får fransarna en vacker böj. Denna neutrala look är perfekt på sommaren, och dessutom får mina ögonfransar en chans att återhämta sig. 

Du kan också använda den om natten i vårdande syfte eller under din vanliga mascara.

Dessa sminkprodukter ger dig tillsammans möjlighet att skapa en väldigt vacker och naturlig sommarlook med massa glöd och snygg highlighting! Du ska så klart välja din egen väg, men jag älskar i alla fall den nedtonade, naturliga looken med rosiga kinder om sommaren. 

Välkommen till Luxplus