Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Bielenda hårprodukter

Bielenda – det polska skönhetsmärket

Av blogger Camilla Vingaard
Vår bloggare Camilla är minst sagt imponerad över det polska märket som gör smink, kroppsvård och mycket mer! Du MÅSTE prova det!

Bielenda Cosmetics grundades 1990 och tillverkar naturliga kropps- och ansiktsprodukter. Företaget producerar nästan allt inom skönhet, till och med makeup. Det är första gången jag bekantar mig med märket, men jag har varit spänd på att se vad jag kunnat förvänta mig av deras produkter! På det viset behövde jag inte heller bli besviken om det skulle visa sig att kvalitet och pris hängde ihop. Bielenda är ett polskt märke med produktion i Kraków. 


Bielenda makeup

Från deras sortiment av makeupprodukter har jag provat två primers och två highlighters. Jag är helt såld på både primer och highlighter, och särskilt en av produkterna jag provat på har fått mitt hjärta. Deras primer baserad på pärlextrakt ger helt nytt liv till vintertrött hy. Man får ett mycket svagt ljusrosa ton i huden, men det gör ingenting – det är ju bara en bas! I gengäld ser huden mycket mer livfull ut, även när du lagt färdigt din make. Den andra primern är helt transparent, men ger fortfarande huden samma fukt som pärlprimern.

En annan oumbärlig makeupprodukt från Bielenda är deras glittrande highlighter med contoureffekt. Den finns i tre olika nyanser: mörk, rosa och persika. Jag har fallit pladask för den mörka som gör sig riktigt bra under kindbenen, i pannan och längs käken. Det skapar ett djup i ansiktet och ger det lite mer form. Den andra highlightern jag har provat är den persikofärgade. Jag undvek den rosa, eftersom den med stor säkerhet hade varit för kraftig för min bleka hud. Den persikofärgade är riktigt fin under ögonen, under ögonbrynsbågen och på näsryggen. Det ger en riktigt fint effekt, särskilt i kontrast med den mörka highlightern. Båda två har ganska mycket glittereffekt, så det är ingenting jag använder till vardags – men de är perfekta till festliga tillfällen!


Skäm bort kroppen med produkter från Bielenda

Oavsett om du föredrar body butter, kroppsserum, kräm eller olja så har Bielenda en produkt som passar dina behov. Och för att vara helt ärlig är jag rätt såld på dem alla. De flesta av deras produkter till kroppen innehåller en eller flera oljor. Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger – det är superbra mot vintertorr hud! Din hud kommer tacka dig för att du använder produkter som innehåller olja, oavsett vilka produkter och märken du använder. Jag lider av riktigt torr hud, som i RIKTIGT TORR HUD, och därför är Bielendas body butter optimal för att min hud ska kunna överleva kylan. Jag har aldrig varit ett särskilt stort fan av body butter, eftersom de brukar vara riktigt feta – men jag kan säga er… Bielendas body butter doftar himmelskt! Den är bra för huden och riktigt billig. Nu har jag börjat med att berätta rör er vad ni ska använda till kroppen efter duschen. Men en bra hudvårdsrutin börjar faktiskt i duschen. Jag ger min hud olja, olja, olja och mer olja. Vad är då bättre än en duschkräm med olja i? Prova den själv!


Enklaste hårborttagningsmetoden någonsin

Du kommer inte tro mig när jag säger det, men jag har själv provat det – Bielenda har en hårborttagningskräm som tar bort hår utan att det gör det minsta ont! Du kan ta bort hår på benen, under armarna och i bikinilinjen på 5 minuter, och huden blir len som en babyrumpa utan någon som helst smärta. Kan det bli lättare? Nej! Hur gör man? Ta fram minispackeln som följer med i paketet, lägger krämen från tuben på spackeln och fördelar ut det över området där du vill ta bort hår. Beroende på längd och tjocklek på håret låter du krämen sitta i 5-10 minuter. Därefter tar du samma spackel och skrapar av krämen. Skölj med varmt vatten (INGEN TVÅL) och smörj sedan in med den andra medföljande krämen. Vips, så är du len! Det var riktigt längesedan jag sist rakade benen, så det satt kvar ett par envisa hårstrån – men på det stora hela är jag riktigt imponerad. Jag hade verkligen inte räknat med att det kunde vara så lätt! Detta blir ett måste när solen tittar fram och det inte längre är minusgrader! Hårborttagningskrämen finns i olika varianter, och till min känsliga hud var varianten Cashmere alldeles perfekt!

Bielenda har massor av andra läckra produkter. Jag är storkonsument av deras ansiktsoljor, brun utan sol och ansiktsserum. Jag kan ärligt erkänna att jag först tänkte att kvalitén inte skulle vara särskilt bra med tanke på priset. Det fick jag äta upp när jag insåg att pris och kvalitet inte nödvändigtvis behöver hänga ihop! Om du inte redan har provat Bielendas produkter, så är det på tiden att du gör det!

Välkommen till Luxplus