Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BIELENDA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BIELENDA

Bielenda

Bielenda Natural Cosmetics är ett polskt märke som etablerades på marknaden 1990. Bielenda Natural Cosmetics producerar makeup, skönhets- och hårvårdsprodukter av hög kvalitet baserade på naturliga ingredienser. Verksamheten har över 400 produkter i sitt sortiment som hyllas av både nöjda konsumenter och professionella skönhetssalonger. Bielenda strävar alltid att vara trendsättande både på sin polska hemmaplan och internationellt sett där konsumenternas smak och hållning ändrar sig från dag till dag. En tuff uppgift men Bielenda Natural Cosmetics har inte bara blivit väldigt populärt hemma i Polen, till exempel här i Sverige har Bielenda Natural Cosmetics också hittat flera trogna sminkintresserade kunder.

Bielenda - billig hudvård utvecklad av specialister

Bielenda kombinerar vegetabiliska ingredienser med hjälp av den senaste teknologin när de tillverkar sina produkter och resultatet är skönhetsprodukter av hög kvalitet. Bielenda utvecklar sina produkter i deras eget forskningscenter där de även bedriver forskning för att ständigt hålla sig på topp. Forskningen och utvecklingen sker i tätt samarbete med specialister och dermatologer som med stor passion och kunskap inom området driver arbetet framåt. Alla Bielenda Natural Cosmetics produkter produceras i Krakow i Polen.

I Bielenda Natural Cosmetics produktportfölj hittar du massvis med olika varor, alltifrån Bielenda Natural Cosmetics bodylotion, återfuktande olja till håret och kroppen, hudvård för män under namnet Only for Men, solskyddsprodukter och vegansk hudvård. Vidare har de en specialframtagen serie, kallad för Bielenda Dr Medica Acne, med hudvårdsprodukter inriktad på acne och andra hudvårdsrelaterade problem, därtill finns flera andra serier med olika ansiktskrämer.

Billiga ansiktsmasker från Bielenda

En väldigt populär produktserie från Bielenda Natural Cosmetics är deras ansiktsmasker, som tillhör deras kärnprodukter. Det finns flera olika varianter att välja mellan för alla hudtyper och de har varit trendsättande på området tack vare deras innehåll av nanopartiklar. Bielenda ansiktsmasker med nanopartiklar går aktivt in och rengör på djupet och gör så att huden lättare kan tillgodogöra sig serum och ansiktskrämer efter användning. Det finns också ansiktsmasker från Bielenda som är exempelvis är extra fuktgivande eller som reducerar fina linjer.

Bielenda i Sverige

Har du kanske varit på semester i Polen och testat produkter från Bielenda Natural Cosmetics och undrar vart i Sverige man kan köpa produkterna? Nu kan du vara lugn! Här på Luxplus.se hittar du nämligen Bielenda Natural Cosmetics billigt, och du har mycket att välja mellan! Välkommen att utforska ett av Polens största skönhetsmärken.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.