Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
14 Juli 2018
Makeup och Smink

Bästsäljande produkter från Makeup Revolution

Av blogger Camilla Vingaard
Smink från Makeup Revolution

Makeup Revolution är ett nytt sminkmärke från London. De har specialiserat sig på att producera billigt smink som alla har råd med - utan att kompromissa med kvalitén. Makeup Revolution har ett brett sortiment där du kan finna allt från foundations och sminkborstar till härliga läppstift och snygga ögonskuggor. Deras mål är att revolutionera världen och det sätt vi använder smink i vardagen. 

Makeup Revolution är redan på god väg som pionjärer i den revolutionen. De har nämligen tagit fram flera olika sminkpaletter som snabbt blivit bästsäljare i London. Du kan finna en uppsjö av olika paletter, både med ögonskugga, contourfärger och rouger.

Jag har haft turen att testa några av deras paletter, och jag kan inleda med att slå fast en sak - de är precis lika härliga och bra som de låter!


MAKEUP REVOLUTION PALETTE

Jag har provat en bronzingpalett och en rougepalett. När jag sminkar mig startar jag alltid med en bronzer och avslutar med lite rosa på kinderna. Makeup rouge och contour paletten ”All about Bronze” kombinerar de vackraste nyanserna, som kan anpassas till både ljus och mörk hud med sina åtta olika toner. Det är en puderpalett, men färgerna är lätta att blanda in i din foundation. Du får en riktigt fin glöd och kan mixa nyanserna så att de framhäver ditt ansikte på absolut bästa sätt. 

När du har fått skuggorna på plats och är redo för att få lite färg på kinderna med en rougepalett, är det dags för Makeup Revolutions rouge- och contourpalett ”Hot Spice”. Det är ännu en palett med åtta fina nyanser som kan anpassas till varje hudton. De lossnar inte och är enkla att passa in tillsammans med din contour. 

Jag är särskilt exalterad över att det är två highlighters i varje palett, som passar ihop med de åtta nyanserna, så att man kan fullända hela sminkningen med en röd tråd.


MAKEUP REVOLUTION CONTOUR

Kom ihåg att ha en bra bas innan du kastar dig ut i rouge och contouring, för att uppnå en vacker och jämn sminkning. Makeup precision contour set är ett set med tre unika borstar, som är perfekta när du vill skapa en vacker contour. De är ovala, och deras mjuka borste anpassar sig efter din ansiktsform. De är perfekta till foundation, bronzer och rouge - då deras anpassningsförmåga ger en perfekt finish. Med tre olika storlekar kan du också blenda på ställen i ansiktet där andra redskap inte hade gett dig möjlighet att komma åt!

Jag älskar produkterna från Makeup Revolution, och jag ser fram emot att börja på de mörkare färgerna när jag ska åka på solsemester! Contouring är något för alla, och det skapar dessa paletter möjlighet för. Avslutningsvis vill jag gärna lyfta fram Makeup Revolution Setting Pro Oil Control Spray som håller min hud i schack - sminket brukar annars smälta ner totalt inom loppet av en arbetsdag! Den är helt enkelt så bra, att den håller allt slags smink på plats. Jag vet inte hur jag har kunnat leva utan den?

Produkter i artikeln

KOMMENTARER

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.