Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Gör dig redo för halloween 👻

Gör dig redo för halloween 👻

Av Wilma Olsson
Behöver du inspiration till årets halloween. Läs vidare för att ta del av enkla tips och tricks till årets halloween fester.

Mörka morgnar, krispig luft och färgglada träd! Hösten är i full fart och Halloween lurar runt hörnet. Behöver du inspiration till årets haloweenfirande? Då har du hamnat på rätt sida. Ta din halloween makeup till en ny nivå med coola färger, mörka läppar, en häftig eyeliner och kusliga naglar. Läs vidare för att få reda på alla tips och tricks du inte visste du behövde.

Spindelväv looken

Har du ont om tid och ska iväg på ett halloweenfirande, men har absolut ingen aning om vilken look du ska ha? Oroa dig inte, med denna spindelväv look gör du dig redo på nolltid!

Kom ihåg! En halloween makeup behöver inte kosta skjortan. På Luxplus hittar du allt du behöver av färgglada ögonskuggor, eyeliner, foundation, mascaror, läppstift och mycket mer till rimliga priser. Vi ser alltid till att dra av en stor del av normalpriset så att du kan handla hos oss utan att oroa dig över ekonomin. Som medlem hos oss får du även gratis frakt på alla dina beställningar. Så köp hem dina favoriter idag.

Det här är vad du behöver

🕸 Ögonskugga i valfri färg

🕸 Ögonskuggsborstar

🕸 Eyeliner  

🕸 Mascara 

🕸 Lösögonfransar (valfritt) 

OBS: Vi rekommenderar att du lägger din bas efter att du är klar med ögonsminkningen ifall att något skulle gå fel, så slipper du förstöra din bas. 

Steg 1. Förbered ögonen

Börja med att göra dina ögonlock redo med en ögonskuggsprimer. Detta för att din sminkning ska bli mer jämn och hålla hela dagen - och natten. 

Steg 2. Applicera ögonskugga

Ta sedan fram din ögonskuggspalett. Starta med en basfärg i en nyans nära din hudton för att preppa din hud. Applicera därefter en mörkare nyans av den färg du valt i globlinjen och under ögat med hjälp av en blending brush. Därefter ska du applicera en ljusare nyans av färgen på ögonlocket. Gärna en skimrig för lite extra glitter. Detta för att skapa ett djup i ögat. 

Steg 3. Måla en klassisk eyeliner

Måla därefter en klassisk eyeliner. Vet du inte hur man gör? Oroa dig inte. Vi har nämligen en enkel guide till dig om hur du får till den perfekta eyelinern som du hittar här

Steg 4. Gör grunden för spindelnätet

Måla tre ganska långa streck i utåtgående riktning från ditt öga.

Steg 5. Bind ihop spindelnätet

Bind nu ihop dessa streck med lätta runda linjer för att skapa ett nät. Avsluta med mascara och en svart kajal på vattenlinjen. Vill du göra looken ännu mer dramatisk kan du avsluta hela looken med ett par lösögonfransar.

Grattis du gjorde det. Vill du fullända din halloween smikning eller bara få andra tips och tricks? Så fortsätt läsa vidare för att ta reda på hur du får till spooky skelett looken och kusliga naglar. 

Spooky skelett

Den perfekta halloween smikningen till alla nybörjare. Det behöver inte alltid vara supersvårt att få till en häftig halloween makeup. Med rätt produkter och utrustning kan vem som helst få till denna sminkning utan problem. 

I denna haloween makeup kan du lägga din basrutin i vanlig ordning, innan du går in på själva sminkningen. 

Steg 1. Preppa och förläng munnen 

Måla dina läppar med ett naturligt eller varför inte ett rött läppstift. Det väljer du själv. Ta sedan en svart kajal och förläng din mun i samma riktning som din mungipa från båda sidor. Fyll sedan i insidan av dina läppar med den svarta kajalen.

Steg 2. Skapa stygn

Därefter ska du måla stygn genom hela linjen. Se till att stygnen på överläppen möter stygnen på underläppen. För en mer markerad look, ta en flytande eyeliner och fyll i de linjer och stygn du har skapat med din kajal. Om linjerna inte blir raka kan du enkelt och snabbt städa upp dem med hjälp av en bomullspinne

Tips: Vill du göra din sminkning ännu mer läskig. Ta då en kall brungrå nyans och contoura dina käk och kindben. Det kommer att ge intrycket av ett blekare och smalare ansikte. Här behöver du inte oroa dig för att applicera för mycket. Ju mer desto läskigare. Du kan även göra en smokey eye för en djupare look eller varför inte kombinera sminkningen ovan med denna. Det bestämmer du själv,  det är bara fantasin som sätter stopp. 

Kusliga naglar 

Tillsätt nu det där lilla extra till din halloween look med ett par kusligt snygga naglar. 

Ta nagelsalongen hem till dig och låt din kreativitet flöda. Gå efter en orange halloween manikyr med en svart tip och toppa looken med ett glansigt topplack. Har du ont om tid fungerar alltid klassiska svarta naglar eller varför inte orangea naglar. Utnyttja din fantasi till att experimentera runt med olika färger och finish och kör på den manikyr du önskar. 

Vi har ett stort utbud av nagellack och i alla möjliga färger och finish. Du hittar t.ex Essie nagellack, OpI nagellack, Technic nagellack, Isadora nagellack och många fler till rimliga priser. Kika in utbudet här.

 VOILA! Du kan nu pusta ut och luta dig tillbaka. Du är redo skrämma alla på din väg.

Välkommen till Luxplus