POPULÄRA PRODUKTER
LUXLIVING

POPULÄRA PRODUKTER
LUXLIVING

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

POPULÄRA PRODUKTER LUXLIVING

I vår kategori Luxliving har iv samlat många olika slags produkter inom städning, rengöring, tandvård, hårtillbehör, smycken, mobilskal, vitaminpiller, köksredskap, choklad, snacks och mycket annat.

Luxliving är alltså en mycket bred kategori där man kan shoppa loss bland läckra produkter man inte nödvändigtvis visste att man saknade, innan man såg dem till superpris på Luxplus. Här på sidan kan du hitta några av de mest populära produkterna inom Luxliving-kategorin. Det kan ge dig ett överblick över vad den innehåller, och gör det möjligt för dig att klicka dig vidare när du hittar något extra intressant.

Vi har sett till att du får billiga priser på alla de produkter som tillsammans utgör Luxliving, så att du kan få råd med mer av det roliga. I denna kategori kan du nämligen hitta produkter som rengöringsmedel och tandkräm, som ju inte är jätteroliga utgifter, men som likväl är nödvändiga. Därför har vi sett till att den slags produkter är extra billiga, så att du också kan shoppa loss bland roligare produkter, såsom våra smycken och mobilskal.