Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TUTTI FRUTTI

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TUTTI FRUTTI

Tutti Frutti

Tutti Frutti är en ny spelare på marknaden för kroppsvårdsprodukter och badprodukter. Tutti Frutti har som mål att göra din dusch- och badupplevelse lite extra njutbar med alla härliga kroppskrämer, kroppsskrubb, duschtvålar och mycket mer i sortimentet. Gemensamt för alla produkter från Tutti Frutti är – som namnet antyder – att de har riktigt härliga, fruktiga dofter som får både dig och ditt badrum att dofta fräscht efter användning. Se det stora utbudet och klicka hem billiga kroppsvårdsprodukter med enastående fräscha dofter från Tutti Frutti här på sidan.

Badprodukter och kroppsvårdsprodukter från Tutti Frutti

Alla förtjänar en riktigt härlig spaupplevelse efter en lång arbetsdag, och med hjälp av alla härliga badprodukter och kroppsvårdsprodukter från Tutti Frutti kan du få den i ditt eget badrum! Botanisera dig runt i det stora utbudet av badprodukter och kroppsvårdsprodukter, så kan vi garantera att du hittar en doft som passar just dig. Föredrar du mer nordiska dofter såsom svartvinbär eller hallon? Eller är du kanske mer av en mango- eller papayatyp? Alla olika badprodukter och kroppsvårdsprodukter från Tutti Frutti utgör en stor fruktskål med alla härligt fruktiga dofter du kan tänka dig. Att de dessutom är billiga gör ju knappast saken sämre.

Billig kroppsskrubb från Tutti Frutti

En av våra absoluta favoriter från Tutti Fruttis sortiment är deras kroppsskrubb som finns i en lång rad olika dofter. Det finns få saker som känns så härligt lyxigt som att peela bort döda hudceller och rengöra huden ordentligt med en riktigt bra, rengörande och väldoftande kroppsskrubb, men tyvärr brukar de kunna vara riktigt dyra. Tutti Frutti, däremot, gör billig kroppsskrubb som både rengör din hud på djupet, mjukgör huden och doftar gott. Klicka hem en eller flera dofter av Tutti Fruttis billiga kroppsskrubb, och hitta en ny favorit till din hemmaspaupplevelse!

Tutti Frutti – duschtvål som luktar gott

En annan favorit i sortimentet är Tutti Frutti duschtvål, som även dessa finns i många olika fruktigt väldoftande varianter. Tutti Frutti gör duschtvål som luktar gott – riktigt gott! Precis som med alla andra produkter i Tutti Fruttis stora sortiment är en av styrkorna mångfalden av dofter. Oavsett vilka sorters dofter du föredrar kommer du garanterat kunna hitta en duschtvål som luktar gott i Tutti Fruttis sortiment.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.