Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SEBASTIAN PROFESSIONAL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SEBASTIAN PROFESSIONAL

Sebastian Professional
Sebastian Professional, eller kort och gott Sebastian, är ett hårvårdsmärke som gärna sticker ut hakan och och alltid ser till att vara on edge. Företaget har funnits i mer än 40 år men ser ständigt till att utvecklas och förnya sig och komma med nya revolutionerande hårvårdsprodukter. Sebastian hårvårdsprodukter ger dig möjligheten att skapa frisyr med attityd och effekter, och har du inte redan använt hårvårdsprodukter från Sebastian har du många nya häftiga grejer att testa.
Sebastian Professional är ett populärt märke du hittar på professionalla frisörsalonger, men även här hos Luxplus där du handlar Sebastian Professional billigt! Håll dig själv med det senaste inom professionell hårvård med produkter från Sebastian.
Sebastian produkter är kända av stylister världen över och märket ägs av samma firma som äger Wella. Sebastian har en mycket stor spridning i världen och många nöjda kunder kommer tillbaka igen och igen för den höga kvaliteten på hårvårdsprodukterna.
I produktsortimentet från Sebastian Professional hittar du Sebastian shampoo, balsam och hårstylingprodukter. Bland de mest sålda produkterna hos oss är Sebastian Professional Volupt Shampoo, Sebastian Professional Trilliance Conditioner, Sebastian Professional Mousse Forte, Sebastian Professional Color Ignite Mono Conditioner och Sebastian Professional Shaper Fierce, för att nämna några. Även produkterna Sebastian Potion 9 och Sebastian Shaper Hairspray är mycket populära klassiska produkter från märket.
Sebastian Professional har flera olika serier som passar olika sorters hår, och du hittar bland annat serierna Color Igniti, Forte, Penetraitt, Hydre och Trilliance hos Luxplus. Ytterligare en fördel med Sebastian är att du kan köpa flera av deras produkter i resestorlek, till exempel Sebastian Volupt shampoo 50 ml. Sebastian Professional mini är perfekt när du ska ut och resa!
Sebastian kombinerar gärna modern vetenskap med det bästa från naturen när de skapar sin hårvårdsprodukter, och de hittar ofta inspiration från naturen när de har frisörshower. Många av världens mest kända frisörer är kopplade till märket och för utvecklingen framåt.
Precis som proffsfrisörerna ger Sebastian produkter och Sebastian hårvård dig djärva möjligheter att experimentera med ditt hår. Det är bara din fantasi sätter gränserna!
Gillar du att arbeta upp mycket volym i håret, när håret har mycket textur, wet look i håret, att sätta upp håret och få det att hålla hela dagen? Då är Sebastian produkter ett måste. I sortimentet hittar du Sebastian hårprodukter som gör att du kan skapa kreativa frisyrer och snygga looks precis som du vill.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.