Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

GOSH

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GOSH

GOSH

GOSH Copenhagen är ett danskt familjeägt företag som funnits på marknaden sedan 1945. GOSH startade från början som ett läkemedelsföretag men 1979 tog de utvecklingen vidare mot att också omfatta kosmetika, vilket i dag är GOSH primära fokus. Utöver smink ingår även hud- och hårvård i GOSHs sortiment. GOSH Copenhagen har vunnit mark även utanför Danmark och produkterna säljs idag i fler än 80 länder, och de utmanar därmed de stora internationella makeupmärkena. GOSH smink och skönhetsprodukter testas inte på djur och kan användas av veganer och vegetarianer.

GOSH produktutveckling, produktion och distribution är fortfarande förlagt till Danmark eftersom märket vill bibehålla sin identitet och sina värdegrunder. Dessutom vill GOSH Copenhagen vara säkra på att deras smink, hud- och hårvård lever upp till den högsta kvaliteten och de höga krav som ställs i Danmark, helt enkelt så att alla konsumenter kan vara säkra på att det är det bästa de köper när de handlar skönhetsprodukter och makeup från GOSH.

GOSH makeup Sverige

GOSH har ett brett sortiment som omfattar makeup, parfym, hårvård-, hudvård och kroppssvårdsprodukter. Det är dock främst makeup man förknippar med märket, och har du inte tidigare testat smink från GOSH är det nu läge att undersöka deras utbud! GOSH makeup innefattar allt man kan förvänta sig till ansikte, ögon, läppar och naglar.

GOSH är mest känt för att vara ett prisvärt märke som fokuserar mycket på färg, och gillar du att experimentera med makeup är det definitivt ett märke du ska kolla in! Med GOSH smink kan du få till både en perfekt vardagssminkning och festsminkning. Vad gäller foundation, concealer och puder finns flera hudnära toner att välja mellan som passar både ljus hy och mörk hy.

Billig makeup från GOSH

Ett av GOSH Copenhagens mål är att erbjuda konsumenter de senaste trenderna inom smink med hög kvalitet och till ett förnuftigt pris. De jobbar hårt på att alltid se till att tillhandahålla smink som är populärt just nu, och det är inte billiga kopior utav dyrare märken som är ändamålet. Tvärtemot är GOSH själva trendsättare inom smink och satsar helt på att ta fram egna varor av hög kvalitet.

Här på Luxplus hittar du ett stort utbud av billig makeup från GOSH och som du märker är det inga begränsningar kring vilka looker du kan uppnå med deras produkter. Det är inte för inte som GOSH har “Make your impression” som motto, så klicka hem och testa dig fram och gå ut och gör ett starkt intryck!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus