Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

FAIRY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FAIRY

Fairy

Fairy är rengöringsmedel och rengöringsprodukter till disk och daglig rengöring i hemmet. Produkterna har en fräsch doft och är otroligt effektiva. Fairy-produkter är dryga i bruk och kan därför användas dagligen under lång tid.

Fairy är ett rengöringsmärke med fokus på familjen och det faktum att köket är hemmets hjärta i många hushåll. Det är inte bara ett rum där man lagar mat, utan också ett rum där man lär sig mycket om livet och som familj skapar gemensamma minnen. Fairy står också för idén om att man tillsammans i ett kök inspireras till att laga spännande och stimulerande rätter som inte bara är ett måste för att överleva, utan också för att skapa något som är roligt och tillfredsställande. Med rengöringsprodukter från Fairy blir rengöring, diskning och städning lättare och snabbare avklarad, vilket gör det möjligt för familjen att fokusera mer på matlagning och kvalitetstid tillsammans.

Billigt Fairy diskmedel

Under 1950-talet kom en ny produkt ut på marknaden – nämligen Fairy diskmedel. Diskmedlet från Fairy utvecklades efter en stigande efterfrågan på specialiserade produkter som underlättade hushållsarbetet. Efter endast ett år på marknaden hade konsumtionen av flytande diskmedel fördubblats, och Fairy One var det bäst säljande diskmedlet på marknaden. Fairy är stolta över att ha varit en del av många familjer i över 60 år och har tack vare forskning, utveckling och vetenskapliga genombrott uppnått stor succé.

Fairy diskmaskinstabletter

2006 lanserade Fairy diskmaskinstabletter till följd av att en modernisering hade skett i familjeliv och levnadsmönster. Det fanns inte längre tid till handdisk, så det installerades diskmaskiner i de flesta kök. De otroligt effektiva diskmaskinstabletterna Fairy Platinum lanserades därför, och blev snabbt en stor succé på grund av deras enastående kraftiga egenskaper som kunde ta bort även de mest envisa av smutsfläckar och ingrodda matrester.

Är du trött på diskmaskinstabletter som lämnar kvar fläckar när diskmaskinen är färdig, och som inte löses upp ordentligt? Då rekommenderar vi att du byter till Fairy diskmaskinstabletter. De fungerar varje gång, oavsett hur smutsig disken är. Hos Luxplus kan du hitta billiga Fairy diskmaskinstabletter i olika storlekar och med olika egenskaper, så titta runt i vårt utbud och välj de diskmaskinstabletter som passar dina och familjens behov bäst.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.