Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

EVOLUDERM

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EVOLUDERM

Evoluderm

Evoluderm är en fransk producent av hårvårdsprodukter, ansiktsvård, kroppsvård och andra produkter inom personlig vård. Evoluderms primära mål är att göra produkter av hög kvalitet till konsumenter som i allt stigande grad bryr sig om skönhetsvård, hårvård och hudvård. Därför förnyar sig Evoluderm konstant i takt med de ständigt förändrande kraven och förväntningarna från användarna, och anpassar aktivt sina formler, förpackningar och andra faktorer såsom miljövård efter vad konsumenternas eftersöker i sina produkter för personlig vård.

Fransk hudvård från Evoluderm

Evoluderm är ett raktigenom franskt märke. Det betyder att allt från utveckling av nya formler och insamling av råvaror till produktion, design och marknadsföring föregår i Frankrike. Evoluderm har ett brett utbud av hudvårdsprodukter i fransk kvalitet – det vill säga toppkvalitet. Det finns Evoluderm-produkter till alla, oavsett hudtyp, som är lätta att använda och inte lämnar några stora hål i plånboken.

Billiga ansiktsmasker från Evoluderm

Evoluderm tillverkar många olika och otroligt härliga ansiktsmasker och ansiktsscrubs till varje tänkbart hudbehov. Ansiktsmaskerna innehåller de mest fantastiska, vårdande, fuktgivande och väldoftande ingredienserna du kan föreställa dig. Vi har bland Evoluderm ansiktsmasker med gurka, arganolja och lera. Därtill hittar du även ansiktsscrubs med ingredienser såsom aloe vera, persika och olika näringsrika oljor som ger din hy massvis med fukt.

Evoluderm har även gjort ansiktsservetter, nagellacksborttagning och sminkborttagning till alla hudtyper- och behov – alltid med skonsamhet mot huden som huvudfokus. Utbudet är enormt, och det finns bland annat nagellacksborttagning för såväl torr och känslig som kombinerad eller fet hy.

Vi kan även erbjuda ett stort utbud av kroppsvård från Evoluderm. Här på sidan hittar du bland annat diverse bodyscrubs, duschkrämer, bodylotions, handkrämer och mycket mer. Evoluderm har med andra ord allt du behöver för att skämma bort och behandla huden på hela kroppen.

De flesta av Evoluderms produkter är helt parabenfria och inga produkter testas någonsin på djur. Skäm bort dig själv med fransk, väldoftande hud-, kropps- och hårvård till riktigt bra pris. Oavsett vilken årstid det är eller vilket humör du är på är det alltid en god idé att unna sig själv lite lyx i form av fransk hudvård.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.