Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DKNY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DKNY

DKNY
DKNY, som också är känt under namnet på designern bakom modehuset; Donna Karan New York. Modehuset DKNY blev lanserat 1984 och har sedan dess blivit en jättesuccé i städer som London, New York och även i övriga världen.

DKNY är självklart kända för sina snygga väskor och stil, men också i hög grad för sina många serier med parfymer. Vem känner inte till de ikoniska DKNY-parfymerna formade som ett runt äpple och med en frisk, fruktig doft? DKNY Be Delicious-parfymerna är några av de mest populära parfymerna i DKNYs sortiment, och parfymernas vackra design är förstås inspirerad av New Yorks kända benämning “Big Apple” som många gärna pyntar badrumshyllan med.

Bland DKNY-parfymerna hittar du DKNY Be Delicious i den gröna friska äpplefärgen, Golden Delicious som liksom namnet antyder är format som ett extravagant gyllene äpple, Pure Verbena, Be Delicious Fresh Blossom, MY NY edp som är format som ett sött och feminint hjärta, Red Delicious i en läcker röd färg, Woman Energizing i en mer stram och stilren design, Pure Rose och flera andra ljuvliga och billiga DKNY parfymer till kvinnor. Till män kan du bland annat hitta herrparfymen DKNY Energizing Men edt.

Du kan köpa DKNY parfymer i storlekarna 15 ml, 30 ml och 100 ml och både som eau de parfume och eau de toilette.

DKNY-parfymerna är skapade till kvinnor och män i alla åldrar och de många sensuella dofterna passar till varje personlighetstyp och kommer helt klart väcka allas begeistring. Designermärket DKNY är känt för sin exklusiva och smarta new yorkerstil, och DKNYparfymerna understryker modehusets goda smak och kvalitet.

Understryk på så vis din egen genomtänkta fashionabla look med en DKNY-parfym till antingen kvinnor eller män. DKNY-dofterna är rena och stiliga i sitt doftuttryck och med en underliggande sensualitet som förför alla som kommer i kontakt med doften.

Här på sidan kan du hitta många olika och otroligt billiga parfymer från DKNY. Ge en ljuvlig DKNY-parfym i gåva eller köp din favoritparfym från DKNY till dig själv. Du eller den du håller av kommer definitivt inte bli besviken.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK