Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CHUPA CHUPS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CHUPA CHUPS

Chupa Chups

Chupa Chups är ett populärt konfektyrvarumärke från Spanien. Varumärket grundades 1958 av en man vid namn Enric Bernat. Chupa Chups kommer från det spanska verbet “chupar”, vilket betyder “suga”. En intressant detalj att tillägga är att Chupa Chups logga är designad av ingen mindre än självaste Salvador Dalí.

Chupa Chups gjorde ursprungligen enbart godisklubbor. Bernat ansåg att dåtidens godis inte var särskilt barnvänligt och bestämde sig då för att godisklubbor var framtiden. Idag har Chupa Chups ett brett utbud av produkter, där godisklubban är den mest igenkända. Chupa Chups erbjuder även luftfräschare med friska och härliga dofter som påminner om godisklubbornas smak.

Godisklubbor från Chupa Chups

Chupa Chups godisklubbor kommer i flera olika smaker, former och färger. Några av de mest populära klubborna är Chupa Chups klubbor med smak av frukt, såsom äpple, jordgubb, och apelsin. Cola-smaken är också mycket uppskattad. Hos oss kan du hitta blandpåsar med olika smaker, däribland dessa populära fruktsmaker.

Samtliga Chupa Chups-produkter passar bra för barn. Särskilt uppskattade är nog Melody Pops. Dessa klubbor kan också fås i flera olika smaker. Det speciella med dessa klubbor är att skaftet blir en flöjt när klubban har ätits upp.

Luftfräschare från Chupa Chups

Chupa Chups erbjuder idag luftfräschare med flera olika dofter som påminner om de delikata godisklubborna. I utbudet finns bland annat lime & Citron, jordgubb samt körsbär. Dofterna är friska och fräschande samtidigt som de har den där lekfulla godistouchen. Perfekt att ha för att råda bot på den där instängd lukten.

Billigt godis från Chupa Chups

På den här sidan hittar du vårt utbud av Chupa Chups produkter till bra priser. Här hittar du både godis och luftfräschare som ger smak- och luktsinnet en rejäl spabehandling. Dessa godisklubbor är strålande att ha hemma i skafferiet när sötsuget faller på. Har du småbarn kan det vara praktiskt att ha en klubba eller två i jackfickan.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.