Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BRUT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BRUT

Brut

Brut är ett franskt märke som grundades i Paris under 1960-talet, och märket lyckades snabbt att bygga upp en stor skara anhängare runt om i världen. Brut marknadsför sig med orden “The Essence of Man”, och det är just dofter till män märket är inriktat på. Till exempel hittar du Brut herrparfym, Brut deodorant och Brut Aftershave i deras sortiment. Nuförtiden räknas märket till en av klassikerna, och är ett varumärke som många män världen över kan relatera till.

Utöver själva produkterna, som såklart kan tala för sig själva, har märket vunnit mark genom deras kända ansikten utåt. Däribland hittar vi till exempel boxaren Muhammed Ali och fotbollsspelaren Franz Beckenbauer. Det sägs också att Elvis Presley bar dofter från Brut, samt att Roger Moores karaktär James Bond i Live and Let Die lyckades göra en eldkastare med hjälp av en sprayburk med Brut deodorant och en cigarr.

BRUT DEODORANT, PARFYM & AFTERSHAVE

Man skulle kunna beskriva Brut som ett märke som värnar om sina klassiska produkter. Är du ute efter herrparfym med en manlig doft som fungerat i årtionden blir det inte fel med varken Brut Original Aftershave, Brut Eau De Brut Aftershave eller Brut Musk Aftershave. Just den manliga doften, eller maskulina doften om du så vill, är vad som kännetecknar produkterna från Brut, och det är inte konstigt att Bruts herrparfym, deo och aftershave har varit populära så länge och använts av flera manliga stjärnor.

Hos oss på Luxplus hittar du flera av produkterna från Bruts sortiment, däribland flera varianter av Brut deodorant. Bland de mest populära hittar du Brut Original Deospray och Brut Original Anti-Perspirant. Även flera varianter av aftershave finns i deras sortiment, och många föredrar den klassiska doften av Brut Original Aftershave, som ger en fräsch och uppfriskande känsla. Brut aftershave i originalutförandet doftar gott av citrus och kryddigt trä, och är en given aftershave för den maskulina mannen som vill dofta gott.

BRUT BILLIGT

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Bruts väldoftande produkter. Vi har även sett till att ha fantastiskt låga priser, så att du har råd att skämma bort männen i ditt liv. Brut är en perfekt present till pappa, kanske som farsdagspresent, eller som gåva till maken/pojkvännen som förtjänar att skämmas bort med en manlig och väldoftande parfym.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.