Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

APOTHECARY 87

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

APOTHECARY 87

Apothecary 87

Apothecary 87 är ett engelskt företag grundat av Sam Martin. Sam var redan vid ung ålder en erfaren bartender och eventarrangör, som var trött på att ingen tog honom seriöst på grund av hans unga utseende. Han bestämde sig därför för att börja odla skägg, och snart märkte han att folk började ta honom på allvar.

Sam bestämde sig därför för att behålla sitt skägg. Skägget växte och behövde ses efter, men Sam tyckte inte att någon skäggolja var bra nog. Han tyckte dessutom att alla oljor som fanns luktade för feminint. Sam började experimentera med ingredienser, och efter ett par månader hade han lyckats utveckla en egen skäggolja som passade honom perfekt. Det dröjde inte länge tid innan Sams vänner började fråga om hans skäggolja – och Apothecary 87 var därmed fött.

Skäggvård från Apothecary 87

Idag är Apothecary 87 mycket mer än bara skäggolja. I takt med att Sams intresse för välvårdat och snyggt skägg växte började han experimentera och utveckla fler produkter inom skäggvård. Apothecary 87 har idag ett sortiment bestående av skäggvårdsprodukter som skäggvax, mustaschvax, rakkräm och olika raktillbehör. De har dessutom ett stort utbud av hårstyling för män, som exempel olika typer av hårvax och pomada för klassiska herrfrisyrer med en modern twist.

Apothecary 87 är ett modernt företag för moderna män, men som ändå slår vakt om den gamla barberingskonsten som hantverk. Det är moderna produkter inom styling och skäggvård med visionen om att bevara den gamla skolans barbering. Detta avspeglas tydligt genom produkternas förpackningar som andas retro och old school men med en stor gnutta modernitet – det är förpackningar du som modern och stilsäker man gärna låter stå framme i badrummet.

Få billig skäggvård hos Luxplus

Titta runt bland de fantastiskt fina produkterna inom skäggvård, styling och rakning från Apothecary 87 här på Luxplus, så kommer du garanterat hitta det du söker. Du kan antingen köpa de olika produkterna separat, eller i de snygga presentaskarna där du bland annat får de populära kammarna från Apothecary 87. Genom att handla dina produkter från Apothecary 87 hos Luxplus får du riktigt bra skäggvård billigt, så att ditt skägg får perfekt grooming utan att plånboken behöver lida.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.