Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ADORE CONDOMS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ADORE CONDOMS

Adore Condoms

Adore Condoms är ett kondomvarumärke från England. Adore Condoms vision är att producera högkvalitativa kondomer till konkurrenskraftiga priser. Samtliga kondomer från Adore är CE-märkta och följer EU:s regler och standarder. Med dessa kondomer får du alltså ett förstklassigt skydd samtidigt som du kommer riktigt billigt undan. Två flugor i en smäll.

Adore Condoms gör kondomer i olika tjocklekar, strukturer och smaker. Allt för att sexet ska blir så njutbart och säkert som möjligt. Adore Condoms erbjuder även glidmedel för ytterligare njutning.

Prova Adore Condoms och upptäck en mer spännande sida sexet samtidigt som du slipper oroa dig för sjukdomar och oönskade graviditeter.

Kondomer med smak från Adore Condoms

Adore Condoms erbjuder olika kondomer, bland annat Mixed Flavours. Dessa kondomer är för paret som vill ha kul i sovrummet. Detta paket innehåller kondomer med smakerna jordgubb, blåbär, choklad och mint. Adore Condoms Mixed Flavours är tunna kondomer i vanlig storlek som ger plats för både njutning och skydd. Kondomerna har tillfört icke-spermiedödande glidmedel.

Adore Condoms har extra tjocka kondomer för er som inte vill kompromissa med skyddet. Adore Condoms erbjuder bland annat Extra Sure som är extra tjocka kondomer i ett slitstarkt latexmaterial. Dessa kondomer tål hårdare tag, så att du och din partner slipper oroa er för att kondomen ska spricka.

Kondomens utformning kan förhöja stimulansen. Adore Condoms erbjuder t.ex. Adore Condoms Ribbed, vilka är räfflade kondomer. Den vågiga strukturen ger en sensuell och upphetsande känsla som gör sexet skönare.

Glidmedel från Adore Condoms

Adore erbjuder även glidmedel för antingen den egna eller parets njutning. Glidmedlet är vattenlösligt och kladdar inte. Glidmedel är ett bra sätt att minska friktionen och komma lite närmare. Med andra ord en produkt som kan krydda sexlivet och göra det både skönare och roligare.

Billiga kondomer från Adore Condoms

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Adore Condoms produkter till riktigt bra priser. Här kan du välja mellan olika smaker och strukturer. Toppenkvalitet till kanonpriser!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.