GRÅTT HÅR

Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter som matchar din sökning ""
Skriv in minst två tecken för att göra en sökning

GRÅTT HÅR

Denna kategori innefattar flera hårprodukter och schampon för män. Dessa produkter har många olika egenskaper beroende på vilken typ av grått hår som det är tal om.

Om du till exempel har blekt hår och du vill avlägsna de gulaktiga tonerna från håret som ibland kan förekomma, kan du hitta silverschampo för män som kan dämpa de gula inslagen. Istället får ditt hår ett kallare och mer enhetligt uttryck.

Silverschampo för just män är ett schampo som inte enbart avlägsnar gul färg från blekt hår, utan tillför även en maskulin doft.

Om du istället har naturligt grått och eller börjar få grå grå hårstrån, erbjuder vi ett flertal hårfärger för just män som vill dölja sina grå hårstrån.

SILVERSCHAMPO FÖR MÄN

Med ett silverschampo för men du kan få en vackrare, snyggare och mer levande färg i ditt korta hår. Testa ett silverschampo för män om du vill optimera blekningen och ta bort gult inslag från håret. Fördelen med att välja ett silverschampo för män är att du får en enhetlig, kall och nästan gråaktig ton på ditt hår som är supertrendig just nu. Därutöver får ditt hår en maskulin väldoft.

HÅRFÄRG FÖR MÄN

Men det kan också vara en helt annan typ av grått hår det är tal om. Är det istället tal om de där små, grå hårstråna som det bara blir fler och fler av ju äldre man blir? Testa då ett schampo eller hårfärg för män som gömmer det naturligt grå hårstråna utan att det ser konstgjort eller färgat ut. Bevara ditt unga utseende och bekämpa grått hår med ett schampo eller hårfärg för män som tar bort grått hår och ger dig en yngre look på några minuter. Är du som man trött på de grå hårstråna som blir fler och fler, använd då rätt hårfärg för grått hår och förläng din naturliga, vackra hårfärg.