Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

STYLINGVERKTYG

På denna sida hittar du allt du behöver för att styla ditt hår med elektriska verktyg. Vi har ett stort utbud av plättänger, hårföner, locktänger och lockmaskiner. Vill du vara säker på att din hårstyling ska hålla gör du rätt i att också kolla in sektionen med billig hårstyling här på Luxplus.

Hårstyling verktyg

Väldigt många stylar sitt hår med genom att locka det, använda plattång eller föna håret varje morgon, och det är viktigt att se till att ha bra produkter så att håret inte skadas, samt produkter som anpassade efter ditt hår och längden på håret. Hos oss på Luxplus finns bland annat flera varianter av multiverktyg för håret som ger dig möjligheten att styla håret utan att ha flera olika stylingverktyg hemma.

Plattång

Eftersom att platta håret för många är ett måste strävar vi alltid efter att ha en plattång för alla sorters hår på lager. Vare sig du har kort eller långt hår hittar du en plattång som passar, och vill du ha en göra lockar med plattång finns även flera varianter av detta att välja bland.

Locktång, automatisk locktång och värmespolar

Den mest populära produkttypen under denna kategori är dock utan tvekan locktången. Det finns många olika varianter på marknaden som ger dig olika sorters lockar, och både modell på locktång och hur du använder den spelar roll. I vårt sortiment hittar du massvis med olika varianter, så det är bara till att se efter vilken sort som passar dig och dina önskemål. Du hittar smal locktång för mindre lockar och stor locktång som ger större beachwaves. Vi säljer locktänger från flera kända varumärken, bland annat locktång Remington och locktång Babyliss.

Du ska heller inte missa våra värmespolar som snabbt och enkelt ger dig lockigt hår utan att du behöver lägga ner lång tid på att få till dem. I sortimentet har vi tre varianter på värmespolar - Remington H9096 Silk Rollers, Remington KF40E Fast Curls och AEG LW 5583 Ceramic Rollers Hair Curling Set.

Vill du ha lockar på absolut snabbast och enklast sätt ska du investera i en automatisk locktång, även kallad lockmaskin eller auto curler. Hos oss kan du välja mellan fyra varianter i olika färger, alla från pålitliga Babyliss - Babyliss C903PE Fashion Curl Secret Rose, Babyliss PRO Miracurl Perfect Curling Machine, Babyliss C904PE Fashion Curl Secret Dark Blue och Babyliss PRO Miracurl Steamtech Perfect Curling Machine som ger dig lockar med hjälp av ånga. Kort och gott en lockmaskin med ånga som ger perfekta lockar på nolltid!

Hårfön och hårtork

Givetvis kan man inte tala om hårstylingsverktyg utan att nämna den mest använda produkten inom kategorin, nämligen hårfönen. En hårfön eller hårtork är lika självklart att äga som schampo för många människor, och därför ser vi alltid till att det finns ett stort utbud med olika egenskaper att välja bland. Hos oss hittar du flera varianter, bland annat hårfön med diffuser, en liten hårfön som är perfekt när du är ute och reser, som exempelvis resehårtorken Clatronic HTD 3429 Resehårtork eller Babyliss PRO Bambino Hairdryer.

Krustång och våffeltång

Har du upptäckt fördelen med en våffeltång? Babyliss PRO EP Technology Crimping Iron 38mm och Babyliss PRO Babycrimp Mini Crimping Iron är två exempel på en krustång och våffeltång som är särskilt bra för att bygga upp volym i håret. Med en krustång får du volym i håret som håller hela dagen genom att krusa håret intill hårbotten och sedan dölja det med ett övre lag hår.

Varmluftsborste och värmeborste

Vi har flera olika varianter av värmeborste och varmluftsborste, kolla till exempel in denna varmluftsborste från Wonder Brush kallad Wonder Brush Pink, eller Beurer HT80 Roterande Varmluftsborste, Babyliss Pro Magic Air Styler 19 mm, HH Simonsen Hot Brush 2in1 Magic Styler Black eller kanske Babyliss PRO Ceramic Air Styler 32mm passar ditt hår bättre?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus