Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AFTERSHAVE

After shave, eller rakvatten som det heter på svenska, är en parfym för män med hög alkoholhalt som har två funktioner i en. Aftershave räknas både som en hygienprodukt för män och som en herrparfym, då aftershave dels hjälper till att döda bakterier vid barbering, därav namnet rakvatten, och som en lukta gott för herrar.
Rakvatten är antiseptiskt och är därför en jättebra produkt att använda efter rakning för att döda bakterier som kan förekomma i små sår efter rakningen och förhindra att infektioner uppstår. Att aftershave och rakvatten också ger effekten av att man som man doftar riktigt gott efter att man har rakat sig är bara en bonus.
Hos oss på Luxplus hittar du flera aftershave från populära märken såväl som billiga after shave. Bland annat har vi det klassiska rakvattenmärket Old Spice som kom till Sverige redan 1957, rakvatten från Brut, aftershave från Axe och after shave från Calvin Klein.
Är du ute efter en after shave som doftar manligt bör du se närmre på de olika varianterna från Lamborghini. Lamborghini är nämligen inte bara snabba och snygga bilar, 1999 startade märket upp sin verksamhet inom parfymvärlden, och har med samma värderingar lyckats nå stor framgång. Kollektionerna med aftershave från Lamborghini består av maskulina och mäktiga dofter, och om detta tilltalar dig hittar du billig after shave från Lamborghini hos oss på Luxplus. Testa exempelvis Lamborghini Classico Aftershave.
I vårt sortiment hittar du after shave för alla smaker, med flera sorters dofter. Till exempel, tycker du om doften av mysk kanske Brut Musk Aftershave passar dig, föredrar du aftershave som luktar sportigt kanske Adidas Victory League aftershave är mer för dig. Gillar du parfymen 1 Million från Paco Rabanne kanske du vill förstärka den sexiga maskulina doften med en after shave inom samma märke? Du hittar billig Paco Rabanne 1 Million Aftershave i vårt sortiment. Likaså, har du fattat tycke för Calvin Klein Obsession for men kan det vara en bra idé att komplettera din samling med Calvin Klein Obsession Aftershave, även denna after shave handlar du billigt hos oss.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK