Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
ZARKOPERFUME PARFYMER

ZARKOPERFUME PARFYMER - UNIKA DOFTER

Av kosmetiker Mai Hvass
Det som får Zarko-parfymerna att sticka ut ur mängden är att dessa parfymer är s.k. molekylparfymer. Detta ger parfymerna en helt unik doft.

Om du känner för att skämma bort dig själv eller någon du tycker om med en helt unik doftgåva, så är en Zarko-parfym något som du definitivt bör titta närmare på. En parfym brukar fungera som ett verktyg för att lyfta fram ens personlighet och stil. Zarkoperfume tar det här med originalitet och unikhet ett steg längre. Dessa parfymer är nämligen s.k. molekylparfymer som får en helt unik doft på varje användare. Samma parfym doftar alltså annorlunda på varje person. När man väl har provat en parfym från Zarko, är det inte svårt att förstå varför dessa parfymer har blivit så populära.


UNIKA DOFTER FRÅN ZARKOPERFUME 

Hjärnan bakom populära Zarkoperfume är Zarko Ahlmann Pavlovs. Zarko har så länge han kan minnas haft en dröm om att skapa unika parfymer inspirerade av de dofter som finns här i Skandinavien. Zarkos unika parfymer har skördat stora framgångar, i synnerhet i Norden, så man kan lugnt konstatera att Zarko har uppfyllt sin dröm.


MOLEKYLPARFYM FRÅN ZARKOPARFYME

Om du inte är helt på det klara med vad en molekylparfym är, så vill vi ta tillfället i akt att klargöra detta. I korta drag så framhäver en molekylparfym din unika doft. Parfymerna samspelar med dina egna feromoner med hjälp av molekyler. På så vis får parfymen ett unikt utslag på varje person. En parfym kan alltså dofta friskt och fruktigt på din vän, medans den får ett mer träigt och muskigt uttryck på din hud.

Om du önskar ge bort en unik gåva till en kvinna du tycker om, är vi säkra på att en Zarko-parfym kommer att träffa helt rätt. I sortimentet finner du flera olika dofter att välja mellan. Utöver den unika och högst personliga doftupplevelsen kommer dessa parfymer även i exklusivt minimalistiska flaskor, vilka vittnar om produkternas skandinaviska ursprung. Har man väl upplevt hur en Zarkoperfume interagerar med ens egen doft och hur personligt resultatet blir, är det svårt att inte bli en smula förälskad i dessa unika parfymer från Zarkoparfume.


Välkommen till Luxplus

Luxplus är en medlemsklubb där du kan uppnå stora besparingar på alla våra produkter. Du kan välja att handla till våra normalpriser eller skpa ett medlemskap och få stora medlemserbjduanden. Första månaden är gratis, därefter kostar det 89 kr / mån. Du kan avsluta när du vill.Läs mer

Våra medlemspriser ÄR mycket lägre än våra normalpriser. Vi köper nämligen in ett stort urval av produkter med äkthetsgaranti direkt från de största leverantörerna – så våra medlemmar kan få dem billigt.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar.

Första månaden är gratis, därefter kostar det 89,-/mån. Och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst fram till slutet av en medlemsperiod. Läs mer