Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
idhair vax, hårvax, IdHAIR Soft Silver, IdHAIR Extreme Titanium

Vax från IdHAIR - kvalitet till oslagbart pris

Av Madelen Rosengren
Hela Danmarks älsklingsvax finns nu även för svenskar att gå loss med. Kolla in IdHAIRs fem varianter och hitta din egen favorit.

Det danska märket IdHAIR är för många synonymt med deras vax. I princip kan man inte passera en frisörsalong i Danmark utan att stöta på burkarna. De fem olika hårvaxerna har blivit omåttligt populära både bland män och kvinnor, och i dagsläget är IdHAIRs vaxer de mest använda i Danmark. Anledningen till framgången sägs vara för att deras vax var det första vattenlösliga på danska marknaden, vilket innebar att det gick att skölja ur det ur håret med bara varmt vatten. 

Men det är såklart inte den enda anledningen till att vaxet kommit till att äga marknaden. Med ett Id-vax får du mycket vax för pengarna, och du ska inte låta priset narra dig. Vaxerna är enkla att styla med, de håller länge och fyra av fem kan som sagt sköljas ur håret med bara varmt vatten.


Nedan ger vi dig en överblick kring de fem sorterna och belyser vad som skiljer dem åt, så du lätt kan urskilja vilket vax som är för dig.

 

IdHAIR Soft Silver – Lätt stadga

Soft Silver är vaxet med den lättaste stadgan. Den passar perfekt till både kort och halvlångt hår som bara behöver lätt fixering och kontroll. Kramas in i håret och klistrar tacksamt nog inte i händerna. 

 

IdHAIR Hard Gold – Mellanfast stadga

Hard Gold är den med det svarta locket, och erbjuder en mellanfast stadga någonstans mellan Soft Silver och Extreme Titanium. Den håller kort hår på plats utan nämnvärda bekymmer. Vaxet ger dig möjligheten att styla som du känner för och håller hela dagen.

 

IdHAIR Extreme Titanium – Extrem stadga

Extreme Titanium står som du förstår för musklerna i vaxsortimentet. Styla kort hår hur du vill, och är du ute efter en rå och matt look har du fått tag på rätt vax. Trots den extrema stadgan sköljer du enkelt ur vaxet i håret med varmt vatten.

 

IdHAIR Beach Gum – Vaxgele. Eller gelevax.

Här har du ett hårgele i vaxform som ger håret känslan av att man hängt på stranden hela dagen. Gör sig fint i alla hårlängder, har en mediumstark stadga och håller länge. Kan precis som de tidigare vaxerna sköljas ur med bara varmt vatten.

 

IdHAIR Dusty Bronze – Lervax

Ett lervax med fast konsistens, som med fördel ger en matt, rå och rufsig look på kort hår. Har bra hållbarhet. Dusty Bronze tvättas ur håret med schampo.

 

Oavsett vilket vax du fastnar för kommer du få ett lättarbetat vax med god doft till det oslagbara priset 39 kr. och bara det i sig gör de ju värda att testa. :)

Välkommen till Luxplus