Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
OPI Nicole, Revolution Makeup, Clinique Quickliner For Eyes, Max Factor

Vårens hetaste färger

Av Madelen Rosengren
Har du koll på vilka färger som gäller under våren? Klicka in och få tips på vilka produkter och toner du ska satsa på i vår!

Förra säsongen fick pastellerna fotfäste i både hår, kläder och nagellack, och den ljuvliga trenden förutspås fortsätta även denna säsong. Den här våren uppdateras stilen och vi kommer se framförallt rosa i både makeup, kläder och accessoarer. Att kombinera jeans på både över- och underkropp är hetaste hett, och du sminkar dig med fördel med blå ögonmakeup den här säsongen. Militärgröna plagg kommer ta plats i butikerna såväl som blommönstrade klädesplagg. 


Här nedan får du tips på hur du kan ta till vara på trenderna på ditt eget sätt, och klickar du här kommer du till en fullständig lista över alla produkter du bör köpa hem för att hänga med i det senaste.


Pasteller

Dessa ljuva bleka toner lyckas alltid förföra oss. Vare sig man väljer dem som färg i håret, på kläderna eller i makeupen så prickar man in trenden. Det finns en hel del pastelliga toner att se närmre på i vårt sortiment, och det finns en produkt som jag verkligen har fastnat för - Max Factors ögonskugga Pajama Party. Här prickar man in fina pastelltoner helt enligt säsongens färgskala och som ger en härligt “vårig” sminkning. Du måste testa!


Denim - från topp till tå till fingerspets

En annan trend som kommer stort är denim, och man ska gärna syla sin outfit med jeansplagg på både över- och underkroppen. För min egen del blir det lätt för mycket, och jag testar hellre något så coolt som jeansnagellacket från Ciaté! Måla naglarna med det blå lacket och smycka sedan med nitar, sömmar och blixtlås och vips så har jeanstrenden tagit sig uttryck på ett nytt kreativt sätt. :)Rosa toner

I vårt sortiment hittar du massor av produkter med säsongens mest feminina trendfärg. Bland nagellacken hittar du allt från den ljusaste blekrosa till den skarpaste kulören och allt där emellan. Se närmre på exempelvis Nicole Ink A Dink A Pink från OPI samt Custom Nail Colour Cherub Pink från Jessica för att exemplifiera från färgskalans kanter. 

Rosa går igen i både kläder och makeup i vår. Exempelvis kan du känna dig fin i den rosa ögonskuggan nr 39 från Hot Makeup. 


Blåögt

Annars kan man göra det smidigt för sig och kombinera två heta trender i vår och slå till på Glam Eyes HD Eye Shadow Quad 008 från Rimmel - här får du både rosa och vårens heta blå ögonmake. Det finns en hel del blå toner att klicka hem från vårt sortiment, och vill du sätta en extra dimension till din look kan du använda använda blå eyeliner, exempelvis Eye Pencil Blue Eyeliner från Hot Makeup, och du är redo för vårens utekvällar! 

Ytterligare ett tips har jag till er med bruna ögon - ni måste testa ögonskuggan Studio Secrets Brown Eyes Intensifier Eyeshadow 552 från L’Oréal Paris. Precis som namnet anger framhäver den bruna ögon och ger en vacker look och en intensiv blick.


Militärgrönt

En annan färgtrend som har växt sig stark är militärgrönt, och även här kan man koka ner trenden till att pryda naglar och makeup. Jag föreslår Nicole by OPIs gröna Uh Oh Roll Down The Window på naglarna och ögonskuggpaletten Makeup 5 Baked Eye Shadows Beyond Eden från Revolution. Med den här kombinationen får du fina jordnära toner att komplettera din stil med, och det passar precis lika bra till vardags som till fest. Kolla även in den mossgröna kajalpennan Quickliner For Eyes Moss från Clinique, den ger framförallt brunögda en snygg framhävande detalj som suger åt sig blickar.


Välkommen till Luxplus