Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
torrschampo

TORRSCHAMPO - VILKET SKA DU VÄLJA?

Av FRISÖR SIMONE KELLER
Det finns en produkt som är särskilt bra att ha i den hektiska vardagen. Denna produkt gör nämligen håret rent och fylligt på en och samma gång

Det finns en produkt som är särskilt bra att ha i den hektiska vardagen. Denna produkt gör nämligen håret rent och fylligt på en och samma gång.

Det är såklart torrschampot som jag talar om.

TORRSCHAMPOT ÄR ETT MÅSTE I DEN HEKTISKA VARDAGEN

Torrschampot är en av de absolut viktigaste sakerna man kan ha stående på badrumshyllan. Denna geniala innovation kan nämligen vara räddaren i nöden när du inte hinner tvätta håret på morgonen.

Det enda du behöver göra är att borsta igenom håret och sedan fördela det i lagom stora sektioner innan du slutligen sprayar i torrschampot. När du delar upp håret i sektioner ser du till att produkten fördelas jämnt bland hårrötterna. När produkten har applicerats i hela håret kan det vara en bra idé att borsta igenom håret ännu en gång. På så vis ser du till att det inte efterlämnas några synliga fläckar.

Kom ihåg att skaka flaskan ordentligt innan du använder den. Ett torrschampo innehåller nämligen talk som lägger sig i botten av flaskan när den inte har använts på ett tag. Talket omsluter hårstråna och absorbera överflödigt fett och oljor, vilket ger håret en fräsch och ren känsla. Därutöver hjälper talket att lyfta håret nere vid hårrötterna, så att ditt hår ser fylligare ut.

Det finns flera olika torrschampon. Är du mörkhårig kan du med fördel använda ett torrschampo med färg i. Denna färg hjälper till att dölja det vita talkpulvret som finns i torrschampot.

Ett torrschampo är också bra att ha i träningsväskan, så att håret inte utsätts för onödigt slitage efter varje dusch.

En fantastisk produkt som finns i alla prisklasser, så att du kan hitta den som passar ditt hår och plånbok.

Välkommen till Luxplus

Luxplus är en medlemsklubb där du kan uppnå stora besparingar på alla våra produkter. Du kan välja att handla till våra normalpriser eller skpa ett medlemskap och få stora medlemserbjduanden. Första månaden är gratis, därefter kostar det 89 kr / mån. Du kan avsluta när du vill.Läs mer

Våra medlemspriser ÄR mycket lägre än våra normalpriser. Vi köper nämligen in ett stort urval av produkter med äkthetsgaranti direkt från de största leverantörerna – så våra medlemmar kan få dem billigt.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar.

Första månaden är gratis, därefter kostar det 89,-/mån. Och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst fram till slutet av en medlemsperiod. Läs mer