Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Moroccanoil hårvårdprodukter

MOROCCANOIL ÄR RÄDDAREN I NÖDEN FÖR TORRT HÅR

Av blogger Camilla Vingaard
Dessa fantastiska hårvårdsprodukter från Marocko har blivit världsberömda för sina återuppbyggande och mjukgörande egenskaper.

Moroccanoil har på rekordtid tagit svenskarna, tillsammans med resten av världen, med storm. Moroccanoil är rik på antioxidanter, omega 3 och vitaminer. Dessa fantastiska hårprodukter från Marocko har blivit världsberömda för sina återuppbyggande och mjukgörande egenskaper. Det är därför Moroccanoils hårvårdsprodukter också är ett måste under de kalla vintermånaderna. Moroccanoil är givetvis också fördelaktigt att använda under sommaren då håret utsätts för uttorkande solljus och saltvatten, men just nu är det kylan som förorsakar ditt torra och livlösa hår. Som tur är finns det en lösning på problemet. Om du tar väl hand om ditt hår kan det förbli mjukt och glansigt året om.


MOROCCANOIL HÅR-KIT TILL VINTERN:

Moroccanoil Hydrating Shampoo

Moroccanoil Hydrating Conditioner

Moroccanoil Oil Treatment

Moroccanoil Glimmer Shine Finish

Moroccanoil Cera Ion Brush


MOROCCANOIL SHAMPOO

Moroccanoil Hydrating Shampoo finns i flera olika storlekar, vilket också innebär att priset varierar. På så vis kan studenter och andra med tunnare plånbok också ha råd att handla dessa fantastiska produkter. Detta schampo förser håret med mängder av fukt. Moroccanoils Hydrating Shampoo kan vitalisera även det torraste håret. Det innehåller mängder av omega-3-oljor, arganolja och alger som ger en håret en vacker lyster och en oemotståndlig mjukhet. Schampot är dessutom helt fritt från parabener, sulfat och fosfat. För mig är det viktigt att handla produkter där man i så stor utsträckning som möjligt har exkluderat onödiga tillsatser, vilket är en av många anledningar till varför jag gillar Moroccanoil.


MOROCCANOIL CONDITIONER

Moroccanoils stärkande balsam vårdar håret på djupet. Balsamets formula är baserad på marockansk arganolja. Detta innebär i sin tur att produkten är fullspäckad med sunda fettsyror, vitaminer och antioxidanter. Balsamet innehåller dessutom silkesprotein och keratin som stärker varje enskilt hårstrå. Du kommer snart att märka hur ditt hår blir mer följsamt och lättarbetat samtidigt som det känns mer elastiskt och motståndskraft. Även om mitt hår är ganska så medgörligt till att börja med, upplever jag en markant skillnad på mitt hår efter att jag började använda Moroccanoil hydrating schampo och balsam. Mitt hår har blivit ännu lättare att arbeta med och det har blivit så pass lent att det emellanåt är svårt att ha håret i en tofs då tofsen helt enkelt glider av. Jag tycker det är helt otroligt att håret kan bli så himla lent och mjukt. Stor tumme upp från mig!


MOROCCANOIL HÅRBORSTE

Moroccanoils hårborste är förmodligen den bästa borsten jag någonsin har ägt. Jag valde en av Moroccanoils cylinderborstar eftersom jag oftar fönar mitt hår. Borsten är tillverkad av keramiska material med joniska egenskaper, vilket gör att borsten har en avvisande effekt på vatten. Det förkortar därför torktiden och gör styling av håret enklare. Denna hårborste får mina varmaste rekommendationer. Om du ofta fönar ditt hår och vill reducera torktiden, så är detta DEFINITIVT borsten som du ska ha!


AVSLUTA DIN HÅRVÅRDSRUTIN MED OLJA OCH SHINE SPRAY

Moroccanoil oil treatment är nästa steg mot ett friskare hår. Jag använder den både före hårtorkning (medan håret är vått) och efter för att ge topparna lite extra fukt. Oljan innehåller både omega-3-olja och arganolja som stärker håret, gör det mjukare och boostar hårglansen. Jag rekommenderar att du använder 1-2 pump baserat på ditt hårs tjocklek. Oljan tränger snabbt in i håret och har en värmeskyddande effekt. Denna olja finns i två storlekar.

Avsluta med Moroccanoil Glimmer Shine Finish Spray. Det är ett finish spray som gör håret extra glansigt. Dessutom skyddar det håret mot sol, saltvatten och klor - så detta spray är definitivt ett måste för sommaren! Produkten ska sprayas i håret när du är färdig med att styla håret.

Jag tycker att hårvård otroligt viktigt och det är något som jag väljer att lägga mycket pengar på. För mig är ett välvårdat hår något av det första jag lägger märke till hos både män och kvinnor. Därför väljer jag att använda Moroccanoils produkter.

Välkommen till Luxplus

Luxplus är en medlemsklubb där du kan uppnå stora besparingar på alla våra produkter. Du kan välja att handla till våra normalpriser eller skpa ett medlemskap och få stora medlemserbjduanden. Första månaden är gratis, därefter kostar det 89 kr / mån. Du kan avsluta när du vill.Läs mer

Våra medlemspriser ÄR mycket lägre än våra normalpriser. Vi köper nämligen in ett stort urval av produkter med äkthetsgaranti direkt från de största leverantörerna – så våra medlemmar kan få dem billigt.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar.

Första månaden är gratis, därefter kostar det 89,-/mån. Och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst fram till slutet av en medlemsperiod. Läs mer