Endast för medlemmar:
 • Spara genom allt
 • Alltid billig frakt
 • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
L'Oreal schampo, Natural World schampo, Dove schampo, Paul Mitchell schampo

Schampo behöver inte vara dyrt!

Av Camilla Johnsen
I denna artikel ska vi tipsa om schampo. Billigt schampo. Och vilka billiga schampon du kan komma över för under 50 kr – och det är många!

Tro det eller ej, men det är fullt möjligt att hitta ett bra och vårdande schampo för under femtiolappen. Vi har faktiskt schampon för så lite som 9 kronor – not kidding!

Jag har valt ut några schampon från vårt stora utbud – vi har just nu över 350 olika schampon på lager, och det är hela tiden fler påväg. Gemensamt för de schampon jag valt ut är att de är riktigt prisvärda, och att alla kostar under 50 kronor hos Luxplus.Billigt schampo

Man kan ju undra om schampo behöver vara dyrt för att vara bra. Svaret är både ja och nej. Det beror nämligen på vad man förväntar sig av sitt schampo. Om du letar efter ett schampo som tvättar rent ditt hår, rätt och slätt, kan ett av våra schampon för 9 eller 15 kronor absolut vara ett bra val.

 • Alberto Balsam har bra schampon för 9 kronor.
 • Om du önskar ett schampo som effektivt reparerar ditt hår kan du välja ett schampo från Schwarzkopf. Schampon från Schwarzkopf är kända för sina reparerande egenskaper och sin höga kvalitet i förhållande till priset. Här på Luxplus har vi Schwarzkopf-schampo från 15 kronor.
 • För precis under tjugolappen kan du bland annat hitta ett återfuktande schampo från Dove, ett schampo till färgat hår från Sunsilk och ett schampo från L’Oreal som ger glans. Schampot från Sunsilk är bra för dig med färgat hår som inte är slitet. Schampon för under 20 kr är generellt bra för dig som inte har särskilt förstört hår, utan bara önskar lite mer vård och glans.
 • Ett schampomärke som urskiljer sig från mängden är Daily Defense. Produkterna liknar schampon från Natural World, som är snäppet dyrare. De liknar inte bara varandra – de båda märkena har ett flertal olika schampon som innehåller keratin, vilket effektivt stärker ditt hår och gör det både mjukt, slitstarkt och tjockt. Ett Daily Defense-schampo med keratin kostar 19 kr.

Om du stylar och färgar ditt hår mycket kan det behöva mer vård än vad ett schampo för 9 kr kan erbjuda.Schampo - under en femtiolapp!

 • Här börjar vi komma in på frisörschampon såsom L'Oreal Serie Expert Nutrifier och L'Oreal Lumino Contrast som båda kostar 49 kr hos Luxplus. Dessa schampon har ett normalpris på 169 kr, så du får alltså mycket mer än du betalar för som medlem hos oss. Båda dessa schampon är mycket fuktgivande och reparerar ditt hår på djupet. De är särskilt bra för dig med mycket skadat hår.
 • Natural World har blivit väldigt populärt tack vare sina schampon med innehåll av Argan Oil, Chia Seed Oil och Macadamia Oil, ingredienser som är enormt vårdande. Natural World-schampot på bilden ovan kostar endast 39 kr hos Luxplus.
 • Apropå Macadamia Oil har märket Macadamia utvecklat en hel produktserie med denna mirakelolja, som går in och återuppbygger och skapar en balans i håret, så att det ser friskare och glansigare ut. Dessa schampon finns från endast 45 kr hos Luxplus.
 • Slutligen vill jag tipsa om schampon från Tresemmé som du inte hittar för under femtiolappen på många andra ställen. Vi har ett par Tresemmé-schampon med olika egenskaper för under 50 kr, och här pratar vi om schampon som verkligen kan göra en skillnad för ditt hår.

Sammanfattningsvis vill jag inte påstå att man får vad man betalar för när det gäller schampo, utan att det beror mycket på vilken typ av hår, och därmed vilka behov, man har. Om du vill göra något åt ett slitet och livlöst hår kommer alltså ett schampo för 9 kr inte göra jobbet. Däremot behöver ett bra schampo inte vara dyrt – särskilt inte när man kan spara upp till 90% hos Luxplus.


Billigt balsam

Det är inte bara schampon som inte behöver kosta skjortan för att ge resultat – detsamma gäller även balsam och conditioner. Vi har ett stort utbud av balsam och conditioners till alla olika hårtyper- och problem.

Balsam och conditioner ser till att stänga hårstråna efter tvätt eller hårkur/hårmask. Det gör att de vårdande produkterna du nyss använt tas upp bättre av håret, och därmed får en större effekt. Dessutom skonar balsam ditt hår genom att göra det lättare att borsta igenom, vilket i förlängningen gör ditt hår friskare och starkare.


Välkommen till Luxplus