Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash
SÅ FÅR DU EN DEWY GLOW

SÅ FÅR DU EN DEWY GLOW

Av Mai Hvass, kosmetiker
En vackert strålande hud blir nog aldrig omodernt. Om du inte har en glow look naturligt, så finns det som tur är produkter som kan åstadkomma detta

En vackert strålande hud blir nog aldrig omodernt. Oavsett årstid vill vi gärna ha en sund glöd i huden, men om man inte har en glowy look naturligt får man ta till hjälpmedel för att åstadkomma detta. Som tur är finns det otaliga produkter på marknaden som ger huden i ditt ansikte en varmare utstrålning. Läs vidare och lär dig enkla steg för att få en avundsvärd glöd.

SÅ FÅR DU GLÖD I ANSIKTET:

EXFOLIERA HUDEN

Steg nummer ett mot en intensivare glöd och värme i ansiktet är att råda bot på de döda hudcellerna. Ta med din body scrub och face scrub i duschen och ge hela kroppen (inklusive ansiktet) en grundlig skrubbning. När du har avlägsnat den torra huden blir hudytan slätare. I samma veva kan du också se hur huden får mer “glow”. Detta beror på att blodcirkulationen har stimulerats.

FUKT, FUKT, FUKT

För att huden fortsättningsvis ska ha en slät yta och ett hydrerat utseende är det viktigt att man fuktar huden efter att man har exfolierat den. Hitta en body lotion och dag-/nattkräm med en konsistens som passar dig, så att du kommer ihåg att applicera den med jämna mellanrum

BRUN UTAN SOL

Med dessa förberedande steg har du nu preppat huden så att den är mottaglig för produkter som kan ge den ännu mer glöd. Det finns flera olika sätt att boosta glöden i din hud. Först måste du dock bestämma dig för om du vill ha långvariga resultat eller om din glowy look bara ska hålla en dag eller kväll. Önskar du ge hela kroppen en vacker, naturlig glöd kan du med fördel använda en body lotion med färg, en brun utan sol eller en body oil med shimmer-effekt. Oavsett vilken preferens du har, kan dessa produkter hjälpa dig att skapa en vacker glöd i huden.

SMINK SOM GER GLÖD

Vill du ge ansiktet lite extra glow, så är makeup nog den enklaste vägen dit! När du har förberett huden och lagt en perfekt bas med foundation, concealer eller vad du nu föredrar, så är det dags att plocka fram bronzern och highlightern. Dessa utgör huvudingredienserna i segerreceptet till en vackert strålande hud. Rama först in ansiktet med hjälp av bronzern. Applicera produkten där solen träffar ansiktet. Applicera därefter din highlighter på de delar av ansiktet som du önskar göra mer framträdande, t.ex. kindbenen, näsryggen och amorbågen. På så sätt skapar du symmetri i ansiktet och får en fulländad glowy look.

Hos Luxplus hittar du ett hav av produkter som hjälper dig åstadkomma en snygg glöd - både i ansiktet och på kroppen. Utforska det spännande utbudet och experimentera med olika produkter, så att du kan hitta sommarglöden som passar dig perfekt.

Välkommen till Luxplus

Luxplus är en medlemsklubb där du kan uppnå stora besparingar på alla våra produkter. Du kan välja att handla till våra normalpriser eller skpa ett medlemskap och få stora medlemserbjduanden. Första månaden är gratis, därefter kostar det 89 kr / mån. Du kan avsluta när du vill.Läs mer

Våra medlemspriser ÄR mycket lägre än våra normalpriser. Vi köper nämligen in ett stort urval av produkter med äkthetsgaranti direkt från de största leverantörerna – så våra medlemmar kan få dem billigt.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar.

Första månaden är gratis, därefter kostar det 89,-/mån. Och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst fram till slutet av en medlemsperiod. Läs mer